in

Fitness Influencer ακολουθεί «δίαιτα σεξ» για να διατηρείται σε φόρμα

Η Ruth Telles κάνει σεξ δύο φορές την ημέρα

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να παραμείνουν σε φόρμα. Καθημερινή γυμναστική, υγιεινή διατροφή, αποφυγή κατανάλωσης γλυκών και πλούσιων σε λιπαρά γευμάτων είναι μερικοί από τους «κανόνες» που ακολουθούν κατά γράμμα όσοι θέλουν να έχουν ένα εντυπωσιακό, καλλίγραμμο σώμα.

Μία κοπέλα υποστηρίζει, ωστόσο, ότι η «δίαιτα σεξ» αποτελεί το κλειδί για να αποκτήσει κανείς άψογες αναλογίες και κορμί που θα μαγνητίζει τα βλέμματα.

Σύμφωνα με άρθρο της The Sun, το οποίο δημοσιεύτηκε την Παρασκευή 4 Μαρτίου, η Fitness Influencer Ruth Telles ακολουθεί ένα αυστηρό πρόγραμμα φυσικής κατάστασης, το οποίο περιλαμβάνει και την «δίαιτα σεξ»! Η 26χρονη, η οποία ζει στη Βραζιλία και έχει περισσότερους από 209.500 ακόλουθους στο Instagram, δήλωσε ότι για να παραμένει σε φόρμα, πέρα από τις ασκήσεις στο γυμναστήριο και την ισορροπημένη διατροφή, κάνει σεξ δύο φορές την ημέρα!

Διαφήμιση

«Το να κάνεις σεξ δύο φορές την ημέρα, είναι σαν να τρέχεις μία ώρα στον διάδρομο. Μπορώ να χάσω περισσότερες από 400 θερμίδες χωρίς να τρέξω» υποστηρίζει η Ruth Telles.

Για να χάσει κανείς βάρος, χρειάζεται να καίει περισσότερες θερμίδες από όσες καταναλώνει. Εδώ, είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι λόγω της δουλειάς της ως Fitness Influencer, η Ruth Telles περνάει πολύ χρόνο στο γυμναστήριο και παράλληλα ακολουθεί μία δίαιτα περιορισμένη σε θερμίδες, πράγμα που σημαίνει ότι το σώμα της δεν εξαρτάται μόνο από τη συχνότητα της σεξουαλικής της δραστηριότητας.

H 26χρονη καλλονή εξήγησε ότι λατρεύει τη «δίαιτα του σεξ» επειδή είναι πολύ πιο ευχάριστη από το να πηγαίνει στο γυμναστήριο. Δεν αποκαλύπτει, όμως, τι ακριβώς κάνει κάτω από τα σεντόνια για να καταφέρει να κάψει πολλές θερμίδες.

Επιπροσθέτως, τονίζει ότι της αρέσει να συμπεριλαμβάνει το σεξ στη ρουτίνα γυμναστικής της, αφού με αυτό «καίει θερμίδες και χτίζει μυς».

Λέει ότι το πρόγραμμά της διαφέρει από αυτό των Ολυμπιονικών, καθώς εκείνοι απέχουν από το σεξ, όταν διανύουν αγωνιστική περίοδο.

«Μπορείς να αυξήσεις τη δύναμή σου, κάνοντας προπόνηση στο γυμναστήριο, το συνηθίζεις. Κάνω περίπου δύο ώρες ημερησίως προπόνηση με βάρη. Τρώω λαχανικά, όσπρια, πρωτεΐνες και μικρή ποσότητα υδατανθράκων. Είμαι πολύ προσεκτική και με τα γλυκά» σημειώνει.

Η Ruth Telles, η οποία δημοσιεύει συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες από τις προπονήσεις και τα ταξίδια της, λέει ότι πολλοί την έχουν επικρίνει, με κάποιους να υποστηρίζουν ότι η μέση της είναι ψεύτικη.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Megan Fox: Ανέδειξε το στήθος της, πριν υποβληθεί σε θεραπεία σύσφιξης της κοιλιακής χώρας

Chaney Jones: Παραδέχεται ότι έχει κάνει βραζιλιάνικη ανύψωση γλουτών