in

Φαίη Σκορδά: Σέξι και σικάτη, με μίνι φούστα

Η παρουσιάστρια επιλέγει το μπλε ηλεκτρίκ και ξεχωρίζει

Tη μόδα αγαπά η Φαίη Σκορδά και στην καθημερινή, ψυχαγωγική εκπομπή της, στον ΑNT1, «Το Πρωινό», εμφανίζεται πάντα με υπέροχα outfits, τα οποία άλλοτε είναι κομψά και άλλοτε πιο σέξι.

Παράλληλα, η ίδια είναι αρκετά ενεργή στο Instagram, αφού διαφημίζει τα ρούχα αρκετών εταιρειών. Άλλωστε, διαθέτει αναλογίες μοντέλου και πόδια που μαγνητίζουν τα βλέμματα.  Και το μεσημέρι της Δευτέρας 14/3, ευχήθηκε «Καλή Εβδομάδα» στους περισσότερους από 1.000.000.followers της, δημοσιεύοντας δύο φωτογραφίες, στις οποίες εμφανίζεται με ένα φινετσάτο, ανοιξιάτικο σύνολο.

Διαφήμιση

Όπως καταλαβαίνετε, η όμορφη παρουσιάστρια λέει «ναι» στο μπλε ηλεκτρίκ και η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο χρώμα της ταιριάζει πολύ, όπως και σε κάθε ξανθιά! Η μίνι φούστα αγκαλιάζει τη μέση της και αφήνει σε κοινή θεά τα ατελείωτα πόδια της, ενώ το ασορτί κοντό παλτό με μανίκια 3/4 πέφτει ανάλαφρα στο σώμα της και καθιστά το ντύσιμο πιο σύγχρονο. Το εν λόγω παλτό αποτελεί must have κομμάτι για την Άνοιξη, καθώς προφυλάσσει από την ψύχρα και ενδείκνυται για όλες τις ώρες της ημέρας και κάθε περίσταση, από τη δουλειά στο γραφείο μέχρι την έξοδο για ποτό.

Η Φαίη Σκορδά «έχει σπάσει» όμορφα το μπλε χρώμα, επιλέγοντας λευκή, vintage μπλούζα και ασορτί ζακετάκι, ενώ έχει αποθεώσει τη θηλυκότητά της με ένα ζευγάρι σιελ, ψηλοτάκουνες γόβες.

Ξεχειλίζοντας αυτοπεποίθηση και κρατώντας μία μαύρη, κομψή τσάντα, ποζάρει και ο ανδρικός πληθυσμός την βλέπει και… τρελαίνεται.

 

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Μας δείχνει πώς θα δημιουργήσουμε το απόλυτο ανοιξιάτικο outfit με μπότες over the knee

Γουάντα Νάρα: Δες τη Selfie στον καθρέφτη κ θα καταλάβεις γιατί δε βάζει γκολ ο Ικάρντι γήπδο. Τα χώνει 3-3 εκτός