in

Φαίη Σκορδά: Ποιος Γιώργος Λιάγκας; Με αυτόν θα γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε πέρσι στο πρωινό του ΑΝΤ1 και ξανάγινε τηλεοπτικό ζευγάρι με την πρώην γυναίκα του Φαίη Σκορδά! Εκείνη την περίοδο μάλιστα, αλλά και λίγο αργότερα είχαν φουντώσει οι φήμες ότι οι πρώην σύζυγοι είναι πλέον μαζί και στη ζωή!

Κάτι τέτοιο φυσικά δεν ισχύει και οι δυο τους αρκετές φορές αισθάνθηκαν την ανάγκη να το επικοινωνήσουν αλλά και να το τονίσουν για να γίνει σαφές προς όλες τις κατευθύνσεις!

Διαφήμιση

Η Φαίη Σκορδά λίγο αργότερα χώρισε με το Νίκο Ηλιόπουλο αφού ήδη τα σύννεφα είχαν κάνει την εμφάνισή τους στη σχέση τους και πριν την έλευση του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό και από τότε δεν έχει εμφανίσει κάποιο νέο σύντροφο. Όχι ότι δεν υπάρχει κάτι!

Φέτος η Φαίη Σκορδά την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου δεν θα γιορτάσει μόνη.

Ο νεαρός επιχειρηματίας που ήδη έχουμε αναφέρει σε παλαιότερη ανάρτηση έχει σχεδιάσει και έχει προκαλέσει την Φαίη Σκορδά σε ένα ειδυλλιακό και prive δείπνο!

Η Φαίη Σκορδά όπως έκανε και στην προηγούμενη σχέση της με το Νίκο Ηλιόπουλο κράτησε χαμηλούς τόνους και άφησε να περάσει αρκετά μεγάλο διάστημα μέχρι να εμφανιστεί μαζί του!

Αυτό ακριβώς κάνει και τώρα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιωάννα Μαλέσκου: Όλο και πιο κοντά στην παλιά της εικόνα. Δες φωτογραφίες

Khloe Kardashian: Eντυπωσιακή σε πάρτι στο Λος Άντζελες, το οποίο έληξε με… πυροβολισμούς και τραυματίες – Δείτε φωτογραφίες