in

Φαίη Σκορδά: Full extra – Με πράσινο maxi φόρεμα κ ψηλά τακούνια ζαλίζει δίπλα στο ζαντολάστιχο

φαίη σκορδά


Η Φαίη Σκορδά είναι μία όμορφη γυναίκα που αν μπορούσαμε να την παρομοιάσουμε με ένα αυτοκίνητο θα λέγαμε ότι είναι full extra!

Με τους πολλούς αερόσακους, το μεταλλικό του χρώμα, την αεροτομή, τον κλιματισμό, το ζαντολάστιχο. Είναι οι μικρές αλλά σημαντικές λεπτομέρειες που κάνουν δύο όμοια αυτοκίνητα, τα οποία βγαίνουν από το ίδιο εργοστάσιο και την ίδια γραμμή παραγωγής, να έχουν εντελώς διαφορετική τιμή και το ένα με τραβάει στο μάτι περισσότερο από το άλλο!

Μίντι Σατέν Φόρεμα Exigeant Ντραπέ
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΤΙΜΗ ΠΡΟΛΑΒΕΤΕ
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ https://mikk.ro/DWER

Με ύψος 1,77 μέτρα, ιδανικές αναλογίες, μακριά πόδια, ενισχυμένο στήθος, όμορφα λεπτά άκρα και συμπαθητικό πρόσωπο τα τελευταία 10 χρόνια είναι το πρόσωπο με τη μεγαλύτερο brand στην πρωινή ζώνη!

Διαφήμιση

Φέτος πραγματοποίησε μεταγραφή, αποχωρώντας από τον ΑΝΤ1 μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας, για τον ΣΚΑΪ!

Μάξι Vintage Εξώπλατο Φόρεμα
Ψώνισέ το εδώ ➜➜➜ https://mikk.ro/DWMt

Την ώρα που όλες οι πρωινές εκπομπές έχουν ξεκινήσει, η Φαίη Σκορδά ετοιμάζεται για τη μεγάλη πρεμιέρα και η αλήθεια είναι ότι οι περισσότεροι αυτό αναμένουν να δουν, αφού με εξαίρεση το πρωινό του Star όπου ανέλαβε η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου, είναι η μόνη νέα εκπομπή στο Lifestyle και αντικαθιστά την Ιωάννα Μαλέσκου!

Μέχρι τότε η Φαίη Σκορδά δεν κάνει διακοπές, είναι στο στούντιο από το πρωί συζητώντας με την ομάδα και οργανώνοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες για την πρεμιέρα που θα γίνει στις 19 Σεπτέμβρη!

Ευτυχώς βέβαια η Φαίη Σκορδά έχει τα εμπορικά της και μπορούμε να τη βλέπουμε μέσα το προσωπικό της λογαριασμό στο instagram που αριθμεί περισσότερους από ένα εκατομμύριο followers.

Στις φωτογραφίες που δημοσίευσε πρόσφατα στο instagram με πράσινο maxi φόρεμα και πράσινες γόβες ποζάρει δίπλα σε ένα εντυπωσιακό SUV και κλέβει τις εντυπώσεις τόσο από το αυτοκίνητο όσο και από το ζαντολάστιχο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Η Σαρανταποδαρούσα που μιλάει …! Τρελό γέλιο

βικυ καγια gntm

Βίκυ ΚΑΓΙΑ: Σοκαρίστική φωτογραφία με μαγιό. Δυστυχώς η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτης του GNTM…