in

Ευγονία: Σφραγίδα αριστείας στο HORIZON 2020 “SME INSTRUMENTS”

Μια πολύ σημαντική τιμητική διάκριση έλαβε η Μονάδα Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής «ΕΥΓΟΝΙΑ» για την πρόταση που κατέθεσε στο SME Instruments του προγράμματος HORIZON 2020 στη Φάση 1, που αποτελεί το μεγαλύτερο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Έρευνας και Καινοτομίας που υπάρχει (Το «SME Instruments» του HORIZON 2020 , με διαθέσιμη χρηματοδότηση που ανέρχεται στο ποσό των 80 Δις €, για την επταετία 2014 – 2020), αναφορικά με τη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) στην αξιολόγηση εμβρύων, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο την παρουσία της στον Ελληνικό Ιατρικό Χώρο αλλά και διεθνώς.
Η πρόταση αυτή αρίστευσε σε όλες τις κατηγορίες αξιολόγησης σε ένα από τα πλέον απαιτητικά προγράμματα όπου μόνο το 8% των συμμετεχόντων σε πανευρωπαϊκό επίπεδο και το 4% των συμμετεχόντων στην Ελλάδα καταφέρνει να διακριθεί.
Η επιστημονική ομάδα της “ΕΥΓΟΝΙΑ” ήδη εργάζεται για την προετοιμασία της πρότασης την οποία προτίθεται να καταθέσει για το SME Instruments – Φάση 2, εντός του 2019, πάντοτε με τη συμβολή του Εθνικού Κέντρου Τεκμηρίωσης.
Σχετικά με την ΕΥΓΟΝΙΑ:
Η Ευγονία είναι Μονάδα Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής αδειοδοτημένη από την Εθνική Αρχή Ιατρικώς Υποβοηθούμενης Αναπαραγωγής, με 25 χρόνια εμπειρίας και διαρκούς παρουσίας στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση. Συνδυάζοντας άριστα καταρτισμένους Ιατρούς και ένα υπερσύγχρονο εμβρυολογικό εργαστήριο, είναι σε θέση να προσφέρει υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, εφαρμόζοντας εξειδικευμένη θεραπεία και επιτυγχάνοντας τα υψηλότερα ποσοστά επιτυχίας κύησης.
Η Ευγονία διαθέτει ένα πλούσιο ερευνητικό έργο, με μεγάλο αριθμό δημοσιευμένων μελετών στο χώρο της Εξωσωματικής, σε συνεργασία με ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της Ελλάδας και του Εξωτερικού.

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Σύμβολα: Επέλεξε ένα από 4 Σύμβολα και θα Αποκαλυφθεί ο Μεγάλος Φόβος σου

Καπνίζετε;: ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΘΕΙΤΕ… ΑΥτες ειναι οι 7 τροφες που καθαρίζουν τους πνευμονες