in

Έβελυν Καζαντζόγλου: Ματιές στο παρελθόν. Βάζει κάτω τη Ρίτα Χέιγουορθ με το ντεκολτέ της

Τον τελευταίο καιρό τη μνημονεύουμε συχνά κι αυτό γιατί η Έβελυν έχει λείψει από την ελληνική τηλεόραση και είναι άδικο να τη χαίρονται μόνο οι Κύπριοι. Υπήρχαν εποχές που η Έβελυν με ένα της γυμνό γέμιζε ελπίδα τον κόσμο!

Η Έβελυν που την έχουμε χάσει τα τελευταία χρόνια από την ελληνική τηλεόραση αλλά εξακολουθούμε να την παρακολουθούμε μέσα από τα social media.

Διαφήμιση

Είναι by far το νούμερο 1 προϊόν που ανέδειξε το Mad, αφού μπορεί η Μπουλέ και η Συνατσάκη να είναι η βιτρίνα, αλλά η Έβελυν έχει το ιδανικό σώμα.

Ψηλή, όχι αδύνατη, με στήθος που να αρμόζει στις αναλογίες της και να ικανοποιεί κάθε άντρα και φυσικά πόδια που αν τα βάλεις στο οριζόντιο καλύπτουν τη γέφυρα Ρίο-Αντίρριο.

Η Έβελυν Καζαντζόγλου είναι αρκετά ενεργή Instagram-ικά αφού βλέπουμε συνεχώς φωτογραφίες της,όμως εμεις πάμε αρκετά χρόνια πίσω και ρίχνουμε κρυφή ματιά σε ένα πρότζεκτ που συμμετέχει και πόζαρε ως άλλη Ρίτα Χέιγουορθ στο Γκίλντα και μας έστειλε στην τελευταία έξοδο.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούριου: ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ; Φωτογραφία με κοντά καστανά μαλλιά ντυμένη στ΄άσπρα γίνεται Viral

Viral βίντεο: Σπάνιο video με δίδυμα τα οποία δεν έχουν συνειδητοποιήσει ότι γεννήθηκαν