in

Δήμητρα Ματσούκα: Όταν πήγε στο πρωινό σαν ανακόντα και τρέλανε το Γιώργο Λιάγκα. Το κoρμί σου το φιδίσιο έλα να στο κάνω ίσιο

Η Δήμητρα Ματσούκα έχει κάνει στο παρελθόν κάποιες αλλαγές στα μαλλιά της και έχει περάσει και από το ξανθό! Πριν μερικά χρόνια πήγε στο πρωινό που παρουσίαζε ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά. Αν και ξανθιά, κάτι άλλο πρόσεξε περισσότερο Ο παρουσιαστής.

Η σέξι ηθοποιός, μπαίνοντας στο πλατό άφησε τους πάντες άφωνους με την εμφάνιση της.

Ντυμένη με μια ολόσωμη πράσινη φόρμα, που χάϊδευε το κoρμί της ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή και φυσικά αυτό της το ντύσιμο, δε μπορούσε να μη σχολιαστεί από τον Γιώργο Λιάγκα.

Διαφήμιση

Με το που την είδε η Φαίη είπε φίδι,φιδίσιο κορμί και ο Γιώργος φώναξε: Ανακόντα, Ανακόντα, ενώ αμέσως μετά θέλησε να μάθει τι ακριβώς ήταν αυτό που φοράει.

Η Δήμητρα με την αισθησιακή της φωνή απάντησε και η κουβέντα συνεχίστηκε για το χρώμα των μαλλιών της.

Ο παρουσιαστής-που μαλλον την προτιμάει μελαχρινή-την ρώτησε αν θα κρατήσει το ξανθό χρώμα μόνιμα και γιατί επέλεξε να αλλάξει το χρώμα που την γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε, η ηθοποιός απάντησε ότι βαρέθηκε το μελαχρινό και τη σύγκριση με τη Μόνικα Μπελούτσι, ενώ παραδέχτηκε πως ακόμα δε το έχει συνηθίσει και όταν βλέπει το είδωλό της στον καθρέφτη τρομάζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Μπάνιο όλο το χρόνο: Το πιο… cool τζακούζι που έχετε δει ποτέ. Η βάρκα με το βραστήρα Viral φωτογραφία

Συρος, ταξίδι στη συρο

Διακοπές στην «Αρχόντισσα» Σύρο – Ο απόλυτος οδηγός για κυκλαδίτικη εξόρμηση