in

Viral Φωτογραφία: Όταν η Μάιλι Σάιρους εμφανίστηκε με πλαστικό πέος για μύτη

Πάμε μερικά χρόνια όταν η εκκεντρικότητα είχε δώσει τη θέση της στην απόλυτη κακογουστιά και η Μάιλι Σάιρους δε έλεγε να συμμαζευτεί. Τι κι αν αυτό το κορίτσι είχε προοπτικές; Ήταν τότε μετά το χωρισμό της από τον συμπρωταγωνιστή της Λίαμ Χέμσγουορθ που η καριέρα, το στυλ και το μυαλό της πήγαιναν από το κακό στο χειρότερο.

Μετά τα πρόσθετα οπίσθια, η τραγουδίστρια είχε κάνει μία εμφάνιση επί σκηνής στο Μεξικό με ένα πλαστικό ομοίωμα πέους στη θέση της μύτης της και έδειχνε να το απολαμβάνει.

Την τραγική της εμφάνιση συμπλήρωσε ένα φωσφοριζέ πορτοκαλί γούνινο σακάκι που έκανε την Σάιρους να μοιάζει με μεθυσμένο στο Halloween.

Διαφήμιση

Το μόνο σίγουρο είναι πως οι συγκεκριμένες προκλητικές και άκρως κακόγουστες εμφανίσεις της Μάιλι Σάιρους έπαψαν να συγκινούν το κοινό και μόνο κακό έκαναν στην καριέρα της.
Και να λέγαμε ότι δεν έχει φωνή, μια χαρά τραγουδάει το κορίτσι. Αλλά έτσι πάνε αυτά. Φωνή χωρίς μυαλό δεν εγγυάται καριέρα.

Τα πράγματα έγιναν βέβαια καλύτερα αφού με το Instagram κέρδισε τεράστια προβολή και κάπως έσωσε την καριέρα της αφού έκοψε και τις καταχρήσεις

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση
ουμαμι

Umami: Η γεύση-μυστήριο που βοηθά στην άμεση απώλεια κιλών

Σπάνιες Γαίες στην Ελλάδα: Πάνω απο 40 δισ. ευρώ από τις σπάνιες γαίες που βρίσκονται θαμμένες στο υπέδαφος