in

Εριέττα Κούρκουλου: Αποκάλυψε το όνομα που θα δώσει στον γιο της

Σύντομα η 29χρονη καλλονή και ο σύζυγός της, Βύρωνας Βασιλειάδης, θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Εριέττα Κούρκουλου-Λάτση, αφού σε λίγο καιρό θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Βύρωνα Βασιλειάδη.

Το βράδυ της Δευτέρας (24/1), η 29χρονη καλλονή ανέβασε μία υπέροχη φωτογραφία, όπου αγγίζει με τα δύο της χέρια τη φουσκωμένη κοιλίτσα της και φορά ένα μαύρο σουτιέν. Συνόδευσε το όμορφο στιγμιότυπο με ένα κείμενο, στο οποίο σημειώνει ότι η κύησή της εξελίσσεται ομαλά, ενώ αποκαλύπτει το όνομα που θα δώσουν στον γιο τους.

Θα πάρει το όνομα του πατέρα της, δηλαδή Νίκος! Ο επιτυχημένος επιχειρηματίας και η Εριέττα Κούρκουλου θα ακολουθήσουν την παράδοση, σύμφωνα με την οποία, το παιδί ενός ζευγαριού, αν είναι αγοράκι, παίρνει κάποιο από τα ονόματα των παππούδων του, αν είναι κοριτσάκι, ένα από τα ονόματα των γιαγιάδων του.

Διαφήμιση

«Καλησπέρα σε όλους σας! Με μεγάλη συγκίνηση, διαπίστωσα σήμερα ότι έχω λάβει πολλά μηνύματα ανησυχίας από εσάς, γιατί έχω καιρό να ανεβάσω κάτι. Εκτιμώ ιδιαίτερα το ενδιαφέρον και θέλω να σας πω ότι είμαστε και οι τρεις πολύ πολύ καλά. Διανύουμε την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μας και συγχρόνως την πιο δημιουργική.

Έχω πάρει λίγο χρόνο για να χαρώ αυτό το τελευταίο διάστημα πριν έρθει ο Νίκος μας, με τον Βύρων, την οικογένειά μου και τους στενούς μας φίλους (δίποδους και τετράποδους).
Υπόσχομαι να επιστρέψω σύντομα, γιατί -όπως λέω πάντα- έχουμε πολλή δουλειά να κάνουμε 🙏🏻❤️» γράφει η Εριέττα Κούρκουλου.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

3 ταινίες με χιόνι για να απολαύσετε σήμερα

Τόνια Σωτηροπούλου: Ποζάρει σικάτη στο Παρίσι