in

Τζίτζι Χαντίντ: Κρύος Ιδρώτας. Πιάνει τη φράουλα, την κοιτά και τη βάζει στο στόμα. Δες τη φωτογραφία

Από τη στιγμή που είσαι αναγνώστης του koolnews και η Gigi Hadid έχει περίπου 75 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις.

Επειδή μπορεί όμως να έρχεσαι σε αυτό το άρθρο από τις ειδήσεις του Google θα κάνουμε την εξαίρεση για όσους δεν ξέρουν και θα σας συστήσουμε ξανά.

Πρόκειται για μία 27χρονη καλλονή με καταγωγή από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής και ύψος 180 που ανήκει στη λίστα με τα 50 κορυφαία μοντέλο του κόσμου. Και όχι άδικα θα συμπληρώσουμε αφού αρκεί να δεις τις φωτογραφίες της.

Διαφήμιση

Πριν από δύο περίπου χρόνια, στα 25, μαζί με τον 27χρονο σύντροφό της Zayn Malik απέκτησαν το πρώτο τους παιδί. Ένα κοριτσάκι το οποίο πήρε το όνομα Κάι και τα δύο επίθετα. Κάι Χαντίντ Μαλίκ

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μαλίκ ανακοίνωσαν τη γέννηση της κόρης τους τον Σεπτέμβριο και από τότε προτιμούν να κρατούν χαμηλό προφίλ.

Ο σύζυγός της Τζίτζι Χαντίντ Ζέιν Μαλίκ είναι Άγγλος, τραγουδιστής και τραγουδοποιός

Η αμερικανίδα καλλονή έμεινε για λίγο διάστημα μακριά από τη δουλειά αλλά έχει επιστρέψει το τελευταίο διάστημα δυναμικά.

Οι φωτογραφίσεις για διάσημα περιοδικά και τα χιλιόμετρα στις πασαρέλες είναι αμέτρητα τα ίδια πάντα βρίσκει χρόνο να δημοσιεύει και υλικό για τους 75 εκατομμύρια ακόλουθους στο instagram!

Μία από τις τελευταίες που επέλεξε να δημοσιεύσει είναι ένα σετ με δύο φωτογραφίες όπου κρατάει μία φράουλα και στη συνέχεια τη δαγκώνει

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δανάη Λιβιεράτου: Τα πέταξε. Δεν έβρισκε την ώρα να τα βγάλει από πάνω της και έβαλε και στοίχημα

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Το λευκό φόρεμα που φόρεσε χωρίς εσώρουχο και έγινε viral. Αποκάλυψε από που το πήρε