in

Έρχεται Ελλάδα και σαρώνει: Αυτό είναι το Τούρκικο ηλεκτρικό τρακτέρ σε εκπληκτική τιμή

Ένα εντυπωσιακό επίτευγμα έρχεται από την τουρκική βιομηχανία, με την εταιρεία ZY Electric Tractor να λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό τρακτέρ. Ενθαρρυντικά νέα αφού το όχημα αυτό θα καταφθάσει και στην Ελλάδα.

Αυτό το μηχάνημα αναπτύχθηκε σε συνεργασία με την τράπεζα Ziraat Bank και είναι εντελώς ελεύθερο εκπομπών ρύπων.
Με την πρώτη φάση της μαζικής παραγωγής να έχει προγραμματιστεί για τον ερχόμενο Ιούνιο, η εταιρεία ενθαρρύνει την προοπτική μιας πιο βιώσιμης γεωργίας μηδενικών ρύπων..

Η ζήτηση για το προϊόν αυτό είναι ήδη υψηλή, με 40 αντίτυπα ήδη να έχουν βγει από τη γραμμή παραγωγής. Εντούτοις, η πανδημία προκάλεσε μια καθυστέρηση στην εκκίνηση της παραγωγής, η οποία αρχικά ήταν προγραμματισμένη για νωρίτερα.

Διαφήμιση

Η ZY Electric Tractor αναπτύσσει τρία διαφορετικά μοντέλα τρακτέρ, καθένα ειδικά σχεδιασμένο για διαφορετικές ανάγκες.

Υπάρχει ένα μικρότερο μοντέλο, ιδανικό για κηπουρικές εργασίες, ένα μεσαίου μεγέθους και ένα μεγαλύτερο για βαρύτερες εργασίες. Όλα αυτά τα μοντέλα διαθέτουν ισχύ που κυμαίνεται από 105 έως 320 ίππους, ανάλογα με το μέγεθος, και μπορούν να επιτύχουν αυτονομία από 5 έως 7 ώρες.

Το πρότυπο αυτό ξεχωρίζει για την οικολογική συνείδηση που αποπνέει, αφού δεν παράγει ρύπους και είναι εξαιρετικά αθόρυβο.
Η ικανότητα της εταιρείας να παράγει 1.050 μονάδες τον χρόνο αναμένεται να αυξηθεί, με τον στόχο να φτάσει στις 10.000 μονάδες.

Είναι εντυπωσιακό που αυτό το τρακτέρ καλύπτει και ξεπερνά τις αυστηρές προδιαγραφές που έχει θέσει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Αυτό ανοίγει το δρόμο για ευρωπαϊκή εμπορική επέκταση και σηματοδοτεί μια εντυπωσιακή εξέλιξη στην τουρκική βιομηχανία. Στην Ελλάδα, ήδη δύο εταιρείες έχουν επικοινωνήσει για την εισαγωγή και διάθεση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Ποια Μύκονος; Δες πόσο έφτασε η ξαπλώστρα για μπάνιο σε Σούνιο και Αλεποχώρι

Μέγκαν Ρος: Αυτή ειναι η 22χρονη που με τα κάλλη της έκλεψε την καρδιά του Λεονάρντο Ντι Κάπριο