Επιστολή οκτώ ομάδων της Α1 γυναικών στην ΕΟΚ για επανέναρξη του πρωταθλήματος

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Κοινή επιστολή προς την ΕΟΚ απέστειλαν 8 ομάδες που θέλουν να ξεκινήσει άμεσα το πρωτάθλημα της Α1 γυναικών.

Επιστολή στην ΕΟΚ έστειλαν οι Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΠΑΣ Γιάννινα, ΕΦΑΟΖ, Ελευθερία Μοσχάτου, Χανιά και Εσπερίδες, μέσω της οποίας ζητούν την άμεση επανέναρξη του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, μερικές ημέρες μετά την δημοσιοποίηση της θέσης 6 ομάδων που ήταν αρνητικές.

Αναλυτικά, η επιστολή των οκτώ ομάδων προς την ΕΟΚ:

«Αξιότιμοι κύριοι, θα θέλαμε να ξεκαθαρίσουμε την θέση μας για άμεση έναρξη του Πρωταθλήματος αφού έχουμε λάβει την έγκριση της Πολιτείας και να διευκρινίσουμε τα εξής:

Από την μέρα της αναστολής των αθλητικών δραστηριοτήτων δηλώνουμε συνεχώς πως επιθυμούμε την όσο το δυνατό αμεσότερη επανέναρξη. Από την πρώτη στιγμή της ανακοίνωσης από την Πολιτεία πως επιτρέπεται η διενέργεια προπονήσεων (1/1/2021) ως οφείλαμε απέναντι στις αθλήτριες μας και το τεχνικό επιτελείο σεβόμενοι τις προσπάθειες τους και την επένδυση που έχουμε κάνει ξεκινήσαμε να προπονούμαστε ώστε να είμαστε καθόλα έτοιμοι όταν θα λαμβάναμε το πράσινο φως από την Πολιτεία.

Όλο αυτό το διάστημα των δυο μηνών απραξίας καταφέραμε με μεγάλες θυσίες σε όλα τα επίπεδα να διατηρήσουμε τις αθλήτριες μας. Καταβάλουμε εδώ και δυο μήνες χρήματα για διενέργεια τεστ ως οφείλουμε για να μπορούμε να κάνουμε προπονήσεις.

Με μεγάλη έκπληξη λοιπόν διαβάζουμε πως ζητείτε από κάποιες ομάδες παράταση 3 εβδομάδων για την έναρξη του Πρωταθλήματος και αναρωτιόμαστε, δεν τους έφταναν οι σχεδόν δυο μήνες από 1/1/21 έως σήμερα;

Φυσικά και επιθυμούμε και εμείς την οποία αρωγή του Κράτους ή της Ομοσπονδίας στην διενέργεια των τεστ ή στην ελάφρυνση τυχών εξόδων αλλά σε καμία περίπτωση δεν το θέτουμε ως προαπαιτούμενο. Ο σκοπός των ομάδων είναι να παράγουν αθλητισμό και της Ομοσπονδίας να διοργανώνει Πρωταθλήματα. Ας αναλάβει λοιπόν το κάθε σωματείο το μερίδιο της ευθύνης του και ας υποστεί τις συνέπειες που προβλέπονται.

Οι αθλήτριες τις Εθνικής Ομάδας δεν κατάφεραν να πάρουν την Πρόκριση στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα όντας σε απραξία, κάποιες ομάδες τις προπόνησαν, τους κατέβαλαν τα οδοιπορικά και θεωρούμε πως ο κόπος και θυσίες τους πρέπει να είναι σεβαστοί από όλους.

Επιθυμούμε να μην υπάρξει καμία περαιτέρω καθυστέρηση στην έναρξη του Πρωταθλήματος και να ξεκινήσουμε στις 7/3/21. Να δοθεί παράταση για την αντικατάσταση των 3 ξένων αθλητριών ή και προσθήκη Ελληνίδας που αγωνίζεται στο εξωτερικό σε όποια ομάδα το επιθυμεί έως τις 7/03/21.

Με εκτίμηση Τα Σωματεία

Υ.Γ. 1. Το αθλητικό σωματείο ΕΦΑΟΖ συμφωνεί στην άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος .

Υ.Γ. 2. Ο ΠΑΟΚ συμφωνεί με την ανακοίνωση, εκτός από την τελευταία παράγραφο στην οποία συμφωνεί ΜΟΝΟΝ εάν υπάρχει αλλαγή {1} μίας μόνο αλλοδαπής { μη Ελληνίδας } αθλήτριας και μόνον.

Υ.Γ. 3. Το αθλητικό σωματείο Ο.Α. Χανίων συμφωνεί στην άμεση επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

Κοινή επιστολή των κάτωθι ομάδων : ΕΣΠΕΡΙΔΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΟΣΧΑΤΟΥ ΕΦΑΟΖ ΠΑΟΚ Ο.Α. ΧΑΝΙΩΝ».

Ασημίνα Φρατζέσκου

Written by Ασημίνα Φρατζέσκου

Fashion expert με σπουδές στη μόδα αλλά και τη δημοσιογραφία. Πως ταιριάζουν αυτά; Όταν γράφεις για ό,τι αγαπάς. Είμαι η Ασημίνα και φέρνω τη μόδα για εσάς

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Το FBI εντόπισε ύποπτο για τον θάνατο αστυνομικού από την εισβολή στο Καπιτώλιο

Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος

Τα αποτελέσματα των rapid test σε Λάρισα και Φάρσαλα