in

Επίδομα παιδιού A21 – Πότε πληρώνεται η δεύτερη δόση 2023

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για την πληρωμή της δεύτερης δόσης του επιδόματος παιδιού Α21.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα αιτήσεων Α21 – Επίδομα Παιδιού έκλεισε προσωρινά στις 12 Μαΐου, όπως άλλωστε συμβαίνει πριν από κάθε νέα πληρωμή, ωστόσο είναι ανοιχτή και πάλι για να υποβάλλουν αιτήσεις όσοι δεν έχουν κάνει έως σήμερα.

Διαφήμιση

Η πλατφόρμα θα κλείσει προσωρινά μέχρι και την 31-5-2023 για να γίνει η επεξεργασία των αιτήσεων και η εκκαθάριση της πληρωμής του δεύτερου διμήνου έτους 2023.

Ο ΟΠΕΚΑ προχώρησε στη διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής της δεύτερης δόσης του επιδόματος. Συγκεκριμένα, η καταβολή της 2ης δόσης θα πραγματοποιηθεί στις 31 Μαΐου, τελευταία εργάσιμη ημέρα του μήνα. Υπενθυμίζεται ότι τα χρήματα αρχίζουν να φαίνονται στους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων από το βράδυ της προηγούμενης ημέρας.

Να τονιστεί επίσης ότι για να χορηγηθεί το επίδομα παιδιού θα πρέπει η αίτηση να έχει υποβληθεί οριστικά και να έχει εγκριθεί. Αίτηση, η οποία αποθηκεύτηκε προσωρινά, θεωρείται μη υποβληθείσα και δεν λαμβάνεται υπόψη.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις εκλογές 2023 και πότε για καλοκαίρι

ΕΡΕΥΝΑ: Δες πως περπατά να μάθεις αν είναι στις γόνιμες ημέρες