in

Δώρα Παντέλη: Δυο μέτρα… KOPMI. Κάνει ανάποδα ψαλιδάκια με το μαγιό και σε στελνει για υπογλώσσια. Φωτογραφία

Η Δώρα Παντέλη ενώ θα μπορούσε σταματώντας το μπάσκετ να ασχοληθεί με το μόντελινγκ, αφού δεν βρίσκεις γυναίκες με τέτοιο ύψος και τέτοιο σώμα επέλεξε να ασχοληθεί με την αθλητική δημοσιογραφία που αγαπά!

Καλύτερα για εμάς, αφού και την βλέπουμε να σχολιάζει και να περιγράφει τα παιχνίδια της Euroleague, αλλά και την παρακολουθούμε μέσα από το Instagram όπου δημοσιεύει φωτογραφίες σε λήψεις που θα μπορούσε να κάνει ως μοντέλο!

Διαφήμιση

Άλλωστε ανήκει στις γυναίκες που εκτός από τα σωματικά της προσόντα έχει και εκτόπισμα ως προσωπικότητα.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ακούγοντας ένας άντρας το όνομα Δώρα Παντέλη το πρώτο πράγμα που το έχετε κατά νού είναι δύο μέτρα πόδια! Και όχι άδικα, αφού αυτό φροντίζει να δείχνει και η ίδια, τις περισσότερες φορές στις φωτογραφίες της στο instagram!

Στο τελευταίο της σετ φωτογραφιών από την Ίο, φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό κάνει κατακόρυφο και ψαλιδάκια με τα πόδια της!

Τα ανοίγματα, η ευλυγισία της και το καλλίγραμμο κopμί της είναι ικανά να σε στείλουν στο φαρμακείο για υπογλώσσια

Μέχρι να αρχίσει η γιουρολίγκα και να επιστρέψει στην τηλεόραση το instagram να είναι καλά και θα σας έχουμε υλικό μπόλικο!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Βίντεο: Η Γεωργια Τουμαντζη τραγουδάει “τα στόρι μου” με το σoυτιέv και η Κατερίνα Λιόλιου αποθεώνει

Τζόζεφιν: Η selfie φωτογραφία με μαγιό και το σταupοπόδι της έσβησαν τη Σάρον Στόουν