in

Ένα οχυρό πέφτει: Έρευνα αποδεικνύει την άμεση σχέση που έχει το σεξ με τα χρήματα

Δύσκολα θα πίστευε κανείς ότι το πορτοφόλι ενός ανθρώπου έχει σχέση με την σεξουαλική του ζωή και τον οργασμό αλλά μία μελέτη έρχεται να αποδείξει ότι το χρήμα έχει σχέση με το σεξ.

Σε έρευνα που έγινε για το χρήμα και την σεξουαλική ζωή αποδείχτηκε ότι η ισότητα στον μισθό φέρνει καλύτερο σεξ. Όταν δύο σύντροφοι βγάζουν τα ίδια χρήματα, είναι πιθανότερο οι δύο σύντροφοι να απολαμβάνουν μία πολύ ικανοποιητική σεξουαλική ζωή, σύμφωνα με δημοσκόπηση του περιοδικού Money.

Διαφήμιση

Ειδικότερα οι άνδρες δηλώνουν πιο ικανοποιημένοι εάν η σύντροφός του βγάζει τα ίδια ή και περισσότερα χρήματα από αυτούς.

Η σεξουαλική λίμπιντο πέφτει όταν υπάρχουν οικονομικές δυσκολίες σύμφωνα με έρευνα που έγινε στην Αμερική και έδειξε ότι τα χρήματα είναι συνηθέστερος λόγος που τσακώνονται τα ζευγάρια και κατά συνέπεια οδηγούνται σε μία απογοητευτική ερωτική ζωή.

Επίσης μελέτη που δημοσιεύτηκε στο επιστημονικό περιοδικό International Journal of Manpower δείχνει ότι οι συμμετέχοντες που έκαναν σεξ τέσσερις ή περισσότερες φορές την εβδομάδα ήταν και αυτοί που έπαιρναν τον υψηλότερο μισθό.

Τέλος οι άνθρωποι σκέφτονται περισσότερο το χρήμα από το σεξ. Σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρίας αναλύσεων Harris Interactive έδειξε ότι το 77% των γυναικών που συμμετείχαν σκέφτεται πιο συχνά τα χρήματα παρά ζητήματα που αφορούν στο σεξ και τις σχέσεις.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Η Μάιλι Σάιρους τα «πετά» ξανά: Ποζάρει γυμνή στο κρεβάτι και απαρνείται τις σχέσεις – Φωτογραφία

Όταν ο Γιάννης Τσιμιτσέλης έπεφτε από… γαϊδούρια!