in

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Ολόγυμνη στο μπαλκόνι της χύvει πάνω της νερό. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ χωρίς άλλα λόγια

Το πόρισμα έχει βγει από καιρό στο κεφάλι μας, αλλά ντρεπόμασταν να το πούμε. Η Έμιλι Ραταϊκόφσκι είναι σαν τα Pringles. Μετά το ποπ, δεν έχει στοπ. Όταν ήρθε η πρώτη φορά που εμφανίστηκε γυμνή σε φωτογράφιση της, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου και πλέον ποτέ δεν ήταν αρκετή, ποτέ δεν έφερνε τον κορεσμό σε όσους την έβλεπαν.

Κι ας πήρε τώρα τελευταία μια μεγάλη αποχή από τέτοιες καταστάσεις.

Διαφήμιση

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμόμαστε τώρα πρόσφατα φορά που η Emily Ratajkowski να έκανε κάποια φωτογράφιση από τις πολλές και εντελώς γυμνές που έχει κάνει. Σίγουρα λίγο μετά το καλοκαίρι ήταν η τελευταία της. Όμως μετά τη φωτογράφιση kinky schoolgirl για το περιοδικό Love, ήρθε μια φωτογραφία που αναρτήθηκε σε όλα τα social media της, η οποία είναι αυτό που μας μύησε από την αρχή της η Emily.

Στο παρελθόν έχουμε απολαύσει από εκείνη πολλές γυμνές φωτογραφίσεις. Για μια περίοδο δεν περνούσε βδομάδα που να μην προσθέτει ένα λιθαράκι στο βιογραφικό της. Κάτι τέτοιο φαίνεται να ξεκινά και τώρα.

Χωρίς ρούχο, χωρίς εσώρουχο, στέκεται γυμνή στο μπαλκόνι της, στο πλαίσιο ενός φωτογραφικού πρότζεκτ, το οποίο θα έχει και άλλες φωτογραφίες της ανάλογου περιεχομένου. Κι επειδή όπως αναφέραμε μία Emily Ratajkowski δεν είναι αρκετή, η μία φωτογραφία φέρνει και μερικές ακόμα.

ΠΑΤΑ ΠΑΝΩ στις ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Η Hope Beel τα κάνει όλα: Γυμναστική, σίδερο, σφουγγάρισμα! Συμφέρει και φοβίζει

Amandha Lee: Βλέπεις τα μπαλκόνια; Έχει και άλλο. Τέτοια πίσω κίνηση βλέπεις μια φορά στα 10 χρόνια – Φωτογραφία και Video