in

Εμετός φάλαινας: ΑΝ βρεις αυτό να βρωμάει στην παραλία έγινες πλούσιος. Πως θα το καταλάβεις

Άντρας βρήκε εμετό φάλαινας που κοστίζει 100.000 ευρώ!

Μπορεί αυτό που κρατάει στο χέρι του ο άντρας της φωτογραφίας να μοιάζει με έναν απλό, βρώμικο βράχο, ωστόσο η «πέτρα» αυτή μπορεί να κάνει πλούσιο τον Κεν Γουίλμαν, κάτοικο της περιοχής Morecambe, στο Λάνκασαϊρ της Αγγλίας.

Σε έναν περίπατο με τον σκύλο του στην παραλία, ο Κεν ανακάλυψε το κίτρινο αντικείμενο, το οποίο αρχικά πέρασε για έναν απλό βράχο, και το άφησε στη θέση του.

Η παράξενη μυρωδιά του ωστόσο του κίνησε την περιέργεια και όταν γύρισε σπίτι του, έψαξε στο διαδίκτυο για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με την παράξενη πέτρα.

Διαφήμιση

Αυτό που ανακάλυψε ήταν αρκετό για εκείνον έτσι ώστε να τρέξει πίσω στην παραλία και να πάρει μαζί του το βράχο. Το αντικείμενο αυτό ενδέχεται να είναι ένα αποξηραμένο κομμάτι από εμετό φάλαινας, ένα πολύ σπάνιο εύρημα το οποίο χρησιμοποιείται από τις εταιρίες παρασκευής αρωμάτων για να ενισχύσουν τη μυρωδιά των προϊόντων τους.

Ο εμετός των φαλαινών, γνωστός και ως «πλεούμενος χρυσός, μπορεί να μυρίζει άσχημα σε πρώτη επαφή, ωστόσο όταν αναμειχθεί με τα υπόλοιπα συστατικά, ενισχύει κατά πολύ το άρωμα της κολόνιας. Ο κύριος Γουίλμαν έχει ήδη δεχθεί την πρόταση ενός Γάλλου εμπόρου για την πώληση του «χρυσού» έναντι 50.000 ευρώ, ωστόσο οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο πως η τιμή του εμετού μπορεί να αγγίξει ακόμα και τις 100.000 ευρώ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Μαίρη Συνατσάκη: Οι 12 άνδρες και ο μικρο…γαριδάκης. Πώς το διαχειρίστηκε; Πόσους πόντους;

Από το αρχείο του Koolnews. Η Άντζελα Δημητρίου με κίτρινο μαγιό. Viral φωτογραφία