in

Zουν έχοντας τα κεφάλια τους ενωμένα χωρίς να είναι γνωστό αν θα μπορέσουν ποτέ να χωριστούν.

Φορούν τα ίδια ρουχαλάκια και πίνουν το γάλα τους όπως όλα τα μωράκια. Οι δίδυμες σιαμαίες Ράμπια και Ρουκία ζουν έχοντας τα κεφάλια τους ενωμένα χωρίς να είναι γνωστό αν θα μπορέσουν ποτέ να χωριστούν.

Ωστόσο, το γεγονός πως έχουν ενωμένα τα κεφαλάκια τους θέτει σε κίνδυνο τις ζωές τους. Οι δύο αδερφές γεννήθηκαν σε μια κλινική στο Μπαγκλαντές τον Ιούλιο και οι γονείς τους μέχρι τότε δεν ήξεραν ότι είναι ενωμένες.

Τα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική τομή και παρέμειναν στην εντατική μονάδα για δύο εβδομάδες καθώς οι γιατροί έκαναν τις απαραίτητες εξετάσεις και βρήκαν ότι είναι κατά τ’ άλλα υγιείς.

Διαφήμιση

Τώρα οι γονείς βρίσκονται σε μια αγωνιώδη αναμονή για να δουν αν τελικά οι χειρουργοί μπορούν να προχωρήσουν με το διαχωρισμό των παιδιών. Ωστόσο έχουν ενημερωθεί ότι μπορεί να χρειαστούν ακόμη και δύο χρόνια για να πάρουν την απόφαση.

Πρόκειται για μια δύσκολη απόφαση καθώς, όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, οι γιατροί πρέπει μεταξύ άλλων να επιβεβαιώσουν αν το αίμα που κυκλοφορεί μεταξύ των εγκεφάλων των διδύμων είναι ξεχωριστό ή το ίδιο.

[via]

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Τι ισχύει από σήμερα για τις βεβαιώσεις κίνησης εργαζομένων

Συνελήφθη ο Θέμης Αδαμαντίδης σε παράνομη χαρτοπαικτική λέσχη