in ,

Ελληνικό Κότερο: Το υπερσύγχρονο mega yacht O’Pari δικό σου με 1 εκ την εβδομάδα. Viral Βιντεο

O’Pari

Μπορείς να το νοικιάσεις για ένα εκατομμύριο την εβδομάδα

Η εντυπωσιακή super luxury 95μέτρη θαλαμηγός που προσφέρει συναρπαστικές κρουαζιέρες στα ελληνικά νησιά, κατατάσσεται από τους ειδήμονες του χώρου ανάμεσα στα πέντε ωραιότερα γιοτ παγκοσμίως και κάνει περήφανους όλους τους Έλληνες καθώς κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου στα ναυπηγεία του Περάματος.

Διαφήμιση

Η ρίζα του ονόματος του σκάφους είναι αρχαιοελληνική. Το όνομα «Πάρις» προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα, ενώ το «Ω» υπήρξε έκφραση επίσημου χαιρετισμού. Στους εξωτερικούς χώρους του καταστρώματος περιλαμβάνονται ένα ελικοδρόμιο στο πάνω κατάστρωμα, ένας ανοιχτός χώρος για ηλιοθεραπεία με ένα ντεκ για dj, ένα μπαρ, τζακούζι και πρόσβαση σε ένα κέντρο spa με αίθουσα μασάζ, χαμάμ και σάουνα. Το εσωτερικό ξεχωρίζει για την κομψότητα, την πολυτέλεια και τις ανέσεις που θα ζήλευε ακόμη και πεντάστερο ξενοδοχείο.

Οι 14 επισκέπτες του φιλοξενούνται σε 12 καμπίνες, όλες διακοσμημένες με μάρμαρο και ψηφιδωτό. Το εκλεπτυσμένο design, τα μοναδικά έργα τέχνης που το κοσμούν και η προσοχή στην λεπτομέρεια ανεβάζουν την εμπειρία της κρουαζιέρας σε άλλο επίπεδο.

Μαζί με την άνεση και την υψηλή αισθητική το O’Pari
αποθεώνει και την υψηλή τεχνολογία, αφού σε κάθε του χώρο υπάρχει δορυφορική τηλεόραση, home cinema, Ιντερνετ και υπερσύγχρονα ηχοσυστήματα.

Αυτό το θαλάσσιο παλάτι που έγινε εξώφυλλο στο έγκυρο διεθνές περιοδικό Boat International ναυλώνεται έναντι ενός εκατομμυρίου ευρώ την εβδομάδα και φυσικά απευθύνεται σε jet-setters.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ο Μαραθώνιος Καινοτομίας -Antivirus Crowd Hackathon -για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πανδημίας

έγκλημα στη φολέγανδρο

Έγκλημα στη Φολέγανδρο: Πλήρης επιβεβαίωση από τον Ιατροδικαστή του ρεπορταζ μας. Μένει ακόμα κάτι