in

Μας έριξε μαύρο… Η Κλοέ Καρντάσιαν το ξεφούρνισε: «Δεν έχω δει ποτέ μου λευκό πέος»

«Δε μπορώ να μιλήσω για τις αδερφές μου, δεν είμαι το αιδοίο τους. Δεν έχω δει ποτέ μου λευκό πέος γι’ αυτό σε περίπτωση που θελήσεις να μου δείξεις το δικό σου θα το δεχτώ με χαρά»!

Αυτό το κορίτσι έχει βαλθεί να ξεπεράσει την αδερφή του, Kim, τόσο σε προσόντα όσο και σε προκλητικές δηλώσεις. Τι κι αν στο παρελθόν υπήρξε χαμηλών τόνων; Φαίνεται πως η Khloe Kardashian έχει πάρει τα πάνω της και δε σταματά να μας εκπλήσσει.

Η φήμη που κυνηγά την οικογένειά της για την προτίμηση τους στο σκούρο χρώμα είναι γνωστή, ωστόσο τόσο οι αδερφές Kardashian – Jenner όσο και o Robert Kardashian, αποφεύγουν να μιλούν για το γεγονός πως προτιμούν μελαμψούς παρτενέρ.

Διαφήμιση

Σε ένα παλαιότερο late night talk show, η Khloe δε δίστασε να αποκαλύψει πως ουδέποτε έχει δει λευκό πέος, καθώς όλοι της οι εραστές ήταν… black edition!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο καλεσμένος της, Pauly Shore, αναρωτήθηκε για ποιο λόγο η Khloe και οι αδερφές της βγαίνουν συνεχώς με μελαμψούς άντρες. Εκείνη, τον αποκάλεσε χιουμοριστικά «ρατσιστή» και του θύμισε πως η Kourtney έχει τρία παιδιά με τον Scott Disick, που είναι λευκός!

Ο επίμονος καλεσμένος όμως δεν παρέδωσε τα όπλα και ανέφερε πως η Kim Kardashian είναι (ήταν τότε) παντρεμένη με τον Kanye West, η Kylie Jenner έβγαινε με τον ράπερ Tyga, ενώ η ίδια η Khloe υπήρξε παντρεμένη με τον Lamar Odom, ενώ μέχρι πρόσφατα έβγαινε με τον James Harden.

Η Khloe πρόσθεσε μάλιστα πως πριν τον James Harden έβγαινε με τον French Montana και αποφάσισε να δώσει μια απάντηση που από την ώρα προβολής του επεισοδίου κάνει τον γύρο του κόσμου.

«Δε μπορώ να μιλήσω για τις αδερφές μου, δεν είμαι το αιδοίο τους. Μπορώ μόνο να σου πω για το δικό μου. Δεν έχω δει ποτέ μου λευκό πέος γι’ αυτό σε περίπτωση που θελήσεις να μου δείξεις το δικό σου θα το δεχτώ με χαρά», είπε αφήνοντας τον Pauly Shore και το κοινό άφωνους!

Αξίζει να σημειωθεί φυσικά πως ούτε η μητέρα τους, Kris Jenner, ξέφυγε από τον κανόνα αφού κι εκείνη έχει συνάψει δεσμό με μελαμψούς –και πολύ νεότερούς της άντρες…

Δες και το video

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Έρευνα: Έτσι δε θα παχύνεις. ΦΑΕ οτι θες και δε θα πάρεις γραμμάριο. Αρκεί να τρως μαζι και…

GNTM: Τη θυμάσαι; Τι κάνει και πώς είναι σήμερα η Ιωάννα Ντέντη