in

Πέτρος Κωστόπουλος: Όταν η Τζένη Μπαλατσινού αποκάλυψε την ερωτική σχέση του με τη Βάνα Μπάρμπα

Πάμε μερικά χρόνια πίσω όταν ο Πέτρος Κωστόπουλος και η τότε σύζυγος του Τζένη Μπαλατσινού έκαναν μαζί την πρωινή εκπομπή του Mega και καλεσμένη είχαν τη Βάνα Μπάρμπα η οποία πήγε να την τινάξει στον αέρα με την σπόντα της για το ότι ήταν η μόνη γυναίκα που παράτησε τον Πέτρο Κωστόπουλο, με τον παρουσιαστή να κατεβάζει το κεφάλι και να σαστίζει και τη Τζένη Μπαλατσινού να παίρνει την κατάσταση στα χέρια της.

Η Βάνα Μπάρμπα προκάλεσε «τριγμούς», όταν εκεί που ο παρουσιαστής της είπε ότι την θυμάται κοριτσάκι και γυναίκα, η ηθοποιός γυρνάει και του λέει «γιατί δεν παραδέχεσαι ότι ίσως να είμαι από τις λίγες που έφυγα κι από σένα τότε; Ε…; Γιατί δεν λές;».

Ο Πέτρος Κωστόπουλος σάστισε και απάντησε δειλά «ναι», κατηγορώντας την ότι πήρε και τη γάτα, με την ηθοποιό να του λέει ότι της την είχε κάνει δώρο.

Διαφήμιση

Τότε παρενέβη η Τζένη Μπαλατσινού και μίλησε για αυτό που κανείς τους δεν είχε παραδεχτεί: «Μπορούμε να πούμε ότι τα είχατε. Δεν το έχετε παραδεχτεί ποτέ δημόσια. Ας το πω εγώ να είναι λίγο πιο grande…».

Μάλιστα ο Πέτρος Κωστόπουλος ομολόγησε μετά την αποκάλυψη ότι ήταν ζευγάρι και τον τρόπο μου την έπεσε στην Βάνα Μπάρμπα στην Πλατεία Κολωνακίου.

Είναι ένα από τα ιστορικά viral βίντεο και πρέπει να το δεις.

Η Βάνα Μπάρμπα μιλάει για τα γαλλικά τυριά, τα κρασιά και το ΠΑΣΟΚ αλλά και το πως σηκώθηκε και έφυγε μαζί με τη γάτα κάνοντας μάλιστα ωτοστόπ σε μηχανάκι

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση

Η μους σοκολάτας με μπισκότα που πρέπει να φτιάξεις τώρα

Κόνι Μεταξά: Κάθε φορά που ερχόταν ο Σάκης Ρουβάς στο σπίτι μου…