in

Ελεονώρα Μελέτη: Νέα μαλλιά, νέες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ νέα σχόλια για πανάδες κλπ κ η νέα πpόκληση!

Η Ελεονώρα Μελέτη λίγες ημέρες πριν ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική χρονιά που θα τη βρει όπως και πέρσι στο Mega Channel δημοσίευσε νέες φωτογραφίες χωρίς μακιγιάζ με τα καρέ μαλλιά της τα οποία όπως δήλωσε είναι ένα κούρεμα βολικό, γρήγορο, θηλυκό, δυναμικό με προοπτική για αλλαγές στο χτένισμα!

Κόντρα βέβαια στους κανόνες που επιβάλλει η τηλεόραση και θέλει τις παρουσιαστριες έχουν τα μαλλιά τους όσο πιο ξανθά η Ελεονώρα Μελέτη σκοτείνιασε λίγο το χρώμα.

Διαφήμιση

Ως φυσική ξανθιά ( ο, τι κ αν συνεπάγεται υπολογίζοντας κάτι κακόβουλα ανεκδοτάκια) το καλοκαίρι το μαλλί μου άνοιξε πολύ… το ισορροπήσαμε λοιπόν με ένα light ombre αφαιρώντας το παράπονο ξανθό!

Η ρίζα φυσική εδώ κ μήνες… ( αντιστοιχεί σε ένα 6,5 ξανθό μεσαίο για όσες θέλετε κ κωδικούς!)

Η Ελεονώρα Μελέτη δημοσίευσε αυτές τις φωτογραφίες χωρίς καθόλου μακιγιάζ και φυσικά δέχτηκε όπως πάντα διάφορα σχόλια, με κάποια από αυτά να είναι απαξιωτικά και να αναφέρουν ότι έχει πανάδες και ρυτίδες κάτι που ποτέ δεν έχει κρύψει!

Επειδή η Ελεονώρα Μελέτη βαρέθηκε να απαντάει, στα συγκεκριμένα σχόλια για τις πανάδες, αυτή τη φορά δεν έχει σχολιάσει τίποτα μέχρι τώρα, ωστόσο τόνισε τη νέα πpόκληση η οποία είναι να…

τελειώσει τη σεζόν με τα ίδια μαλλιά. Θα τα καταφέρει; τι λέτε;

Follow Koolnews.gr στο Google News
Διαφήμιση

Ανέκδοτο: Το ντόπερμαν,το κανίς και ο κροκόδειλος …! Τρελό γέλιο

GNTM: Θυμάσαι το golden pass Ελευθερία Καρναβά του ριάλιτι; Πώς είναι σήμερα;