in

Ελένη Μενεγάκη: Πρεμιέρα στα κόκκινα στο Mega Channel

Με κόκκινα παπούτσια και κόκκινο μακρύ φόρεμα έκανε πρεμιέρα η Ελένη Μενεγάκη στο Mega Channel στη 1:30 αφού πετσόκοψαν κατά 15 λεπτά την εκπομπή της Δανάης Μπάρκα.

Το πρόγραμμα του σταθμού προσαρμόστηκε έτσι η Δανάη Μπάρκα τελείωσε στις 12:45 στη συνέχεια ακολούθησε το σαρανταπεντάλεπτο δελτίο ειδήσεων και στη 1:30 ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη.

Με μουσική να παίζει “χαλί” το γλυκιά μελωδία της κουμπάρας της Νατάσας Θεοδωρίδου η Ελένη Μενεγάκη ξεκίνησε την εκπομπή της

Διαφήμιση

Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα

Θέλω να σας πω ότι μου λείψατε πολύ! Είμαι πολύ ευτυχισμένη που θα σας έχω και πάλι στη ζωή μου. Η τηλεοπτική σεζόν έχει ήδη ξεκινήσει και όλοι έχουμε βάλει τα καλά μας!

Νας σας παρουσιάσουμε όλα όσα έχουμε ετοιμάσει εδώ για εσάς και όλα όσα έχει ετοιμάσει το MEGA το καλό. Σιγά-σιγά αυτό το κανάλι γίνεται αυτό που ήταν πάντα για εσάς. Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι και εγώ μέσα σ΄αυτό” είπε εμφανώς συγκινημένη η Ελένη Μενεγάκη παρουσιάζοντας στη συνέχεια τους συνεργάτες της που θα είναι:

Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, Σάββας Πούμπουρας, Ελιάνα Χρυσικοπούλου και Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Την ειδησεογραφία της ημέρας θα παρουσιάζει ο Γιάννης Μούτσος.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
Άλι Λάντρι Όλα τα άρθρα από το Koolnews

GNTM Όλγα Ντάλλα: Η κολυμβήτρια που έκλεψε τις εντυπώσεις στις auditions του Next top model

Ιωάννα Τούνη ΑΔΙΟΡΘΩΤΗ για Παξούς: Να θες να ταΐσεις τα παιδιά σου και να μην μπορείς. Άγριο κραξιμο στο twitter vol 2