Koolnews
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Subscribe
  • Έρευνες
Πέμπτη, Ιούλ 10, 2025
Font ResizerAa
KoolnewsKoolnews
  • Έρευνες
  • Νύχια
  • Μαλλιά
  • Ομορφιά
  • Ζώδια
  • Ανέκδοτα
Search
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • News
  • Media
  • Showbiz
  • Koolgirls
  • Sports
  • Funny
  • Travel
  • Food
Koolnews > news > Media > Γιώργος Λιάγκας κατά Άρη Πορτοσάλτε: «Κόφτε το, να σταματήσει αυτή η πιπίλα περί φιλίας μου με τον Κασσελάκη»
Media

Γιώργος Λιάγκας κατά Άρη Πορτοσάλτε: «Κόφτε το, να σταματήσει αυτή η πιπίλα περί φιλίας μου με τον Κασσελάκη»

Kool Team
Last updated: 29 Ιανουαρίου, 2025 2:52 μμ
Kool Team
Published 29 Ιανουαρίου, 2025
Share
SHARE

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» στα σχόλια που έκανε για εκείνον ο Άρης Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο, σχετικά με τη στάση του απέναντι στην κυβέρνηση και τη φημολογούμενη «φιλία» του με τον Στέφανο Κασσελάκη. Ο παρουσιαστής δεν μάσησε τα λόγια του και ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία προσωπική σχέση με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ άσκησε κριτική στον δημοσιογράφο του ΣΚΑΪ για την αντίδρασή του.

Η αφορμή της αντιπαράθεσης

Ο Άρης Πορτοσάλτε, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΣΚΑΪ, σχολίασε τον Γιώργο Λιάγκα, αφήνοντας αιχμές πως ο παρουσιαστής θα προτιμούσε να κάνει «κριτική στην κυβέρνηση όπως ο φίλος του, ο Στέφανος Κασσελάκης».

Αυτή η τοποθέτηση φαίνεται πως ενόχλησε ιδιαίτερα τον Λιάγκα, ο οποίος απάντησε με έντονο ύφος:

«Άρη, αρχικά, δεν είμαι εμμονικός και δεν σε έχω στοχοποιήσει ποτέ. Αν παρακολουθήσεις όσα είπα χθες, σου έπλεξα το εγκώμιο. Είπα ότι είσαι μορφωμένος, πετυχημένος, κάνεις καλά ντοκιμαντέρ. Τον θεωρώ σοβαρή περίπτωση και γι’ αυτό τον παρακολουθώ.»

Ο παρουσιαστής θύμισε ότι ο ίδιος ο Πορτοσάλτε είχε χρησιμοποιήσει τη λέξη «χαλβάδες» για να χαρακτηρίσει την επικοινωνιακή στρατηγική του Μαξίμου, και τον κάλεσε να μη θεωρεί πως όποιος κάνει κριτική στην κυβέρνηση σημαίνει πως είναι «απέναντί» της.

«Πρέπει να καταλάβετε όμως κάτι. Αν θεωρείς εσύ ότι κάνεις μια θετική κριτική για την κυβέρνηση, γιατί θεωρείς ότι εγώ, με αυτά που λέω, κάνω μια αρνητική κριτική για την κυβέρνηση; Όταν κάποιος λέει μια αλήθεια και διατυπώνει ερωτήματα, δεν είναι απέναντι στην κυβέρνηση, βρε Άρη.»

«Δεν είμαι φίλος με τον Κασσελάκη – Πήγαμε μία φορά για φαγητό»

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε αναπάντητη και την υπόνοια περί φιλίας του με τον Στέφανο Κασσελάκη, ξεκαθαρίζοντας πως η μόνη φορά που κάθισε στο ίδιο τραπέζι μαζί του ήταν μετά από μια συνέντευξη στις Σπέτσες.

«Για να σταματήσει αυτή η πιπίλα περί φιλίας μου με τον Κασσελάκη. Μαζί του έχω κάτσει μόνο μία φορά σε τραπέζι να φάω, όταν πήγα να κάνω εκείνη τη συνέντευξη. Ήταν μια καλή συνέντευξη, τον πίεσα, έβγαλα ειδήσεις, δεν τον έγλειψα. Εκείνο το βράδυ, επειδή μείναμε στις Σπέτσες, πήγαμε και φάγαμε όλοι μαζί. Ήταν και ο σκηνοθέτης, η αρχισυντάκτρια, όλοι μαζί. Δεν έφαγα μόνος μου.»

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής διέψευσε ότι έχει οποιαδήποτε προσωπική επαφή με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ:

«Δεν μιλάω στο τηλέφωνο, δεν ανταλλάσσω μηνύματα, μόνο για ρεπορτάζ. Αυτή η πιπίλα περί φιλίας πρέπει να σταματήσει. Ποια φιλία; Κόφτε το αυτό!»

Το «παρασκήνιο» της κόντρας

Η αντιπαράθεση μεταξύ των δύο δημοσιογράφων έρχεται σε μια περίοδο έντονου πολιτικού διαλόγου, όπου τα μέσα ενημέρωσης παίζουν σημαντικό ρόλο στη διαμόρφωση της κοινής γνώμης. Ο Λιάγκας, που δεν διστάζει να εκφράζει τις απόψεις του ανοιχτά, φαίνεται πως ήθελε να βάλει ένα τέλος στις φήμες που κυκλοφορούν, ενώ παράλληλα δεν άφησε ασχολίαστο τον τρόπο με τον οποίο ο Πορτοσάλτε παίρνει αποστάσεις από την κυβέρνηση.

Το αν αυτή η δημόσια διαφωνία θα έχει συνέχεια ή αν οι δύο δημοσιογράφοι θα ρίξουν τους τόνους, μένει να φανεί στις επόμενες εκπομπές τους.

Follow Koolnews.gr στο Google News

TAGGED:Άρης ΠορτοσάλτεΓιώργος Λιάγκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Weather
27°C
Athens
clear sky
28° _ 24°
36%
4 km/h
Πε
27 °C
Πα
31 °C
Σα
33 °C
Κυ
35 °C
Δε
35 °C
Διαφήμιση

Let's Connect

304.9kLike
3.04MFollow
304.9kPin
844.87MFollow

Popular Posts

You Might Also Like

Media

Γιάννης Μπέζος για τις τουρκικές αντιδράσεις σχετικά με τη σειρά «Famagusta»: «Φυσιολογικές, αλλά αστείες οι διαμαρτυρίες»

3 Min Read
Pressing.gr - Ειδήσεις - Λάρισα - Ελλάδα - Κόσμος
MedianewsShowbizΕλλάδα

Αυτός είναι ο ηθοποιός που χτυπούσε με μένος ο Φιλιππίδης κατά τη διάρκεια της παράστασης! – Σοκάρει ο ομολογία του (φωτο)

1 Min Read
Media

Θεοφανία Νικολαΐδη: Η 32χρονη παίκτρια του big brother με τη δική της ξεχωριστή ιστορία

3 Min Read
Media

«Πού την πάνε αυτήν;» – Το σοκαριστικό σχόλιο του Γιώργου Κόρκα για τη νέα παίκτρια στο Power of Love!

2 Min Read
Medianews

Νέο Σφοδρό Κύμα Κακοκαιρίας: Βροχές, Καταιγίδες,Χιόνια στα Ορεινά {video}

2 Min Read

Open tv: Αλ Τσαντίρι Νιουζ Λάκης Λαζόπουλος- Πρεμιέρα Δειτε ολο το επεισόδιο

1 Min Read
Media

The bachelor: Η Μαρίνα Λικμετα ποζάρει με μαγιό και στέλνει φιλάκια ρουφηχτά στον Παναγιώτη Βασιλάκο

2 Min Read

Είμαι άγαμη θυγατέρα. Δικαιούμαι σύνταξη;

0 Min Read

Social Networks

Facebook-f Twitter Youtube Instagram

Koolnews network

Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews
Koolnews

Koolnews, Ελαιών 25, Κηφισιά 145 64

Koolnews
Koolnews
Koolnews.gr © 2025 – All rights reserved
  • Όροι Χρήσης
  • Σχετικά με Εμάς
  • Contact us
  • Πολιτική Cookies (ΕΕ)
  • GDPR Privacy Policy
Welcome Back!

Sign in to your account

Username or Email Address
Password

Lost your password?