in

Χ-Factor: Το Chair Challenge έφτασε! Ποιοι θα καταφέρουν να περάσουν στα live του μουσικού talent show;

Απόψε, Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 22:00, στο MEGA

Η κρίσιμη φάση του chair challenge έφτασε! Η αναζήτηση για το επόμενο μεγάλο αστέρι της ελληνικής μουσικής συνεχίζεται με την πιο απαιτητική δοκιμασία απόψε, Πέμπτη 28 Απριλίου, στις 22:00, στο MEGA. Ποιοι 4 θα καταφέρουν από την κάθε ομάδα να περάσουν στα live του X-Factor;

Η Μαρίζα Ρίζου καλείται πρώτη από τους κριτές να ακούσει προσεκτικά τους 10 διαγωνιζόμενους της ομάδας της και να ξεχωρίσει τους τέσσερις (σόλο ή γκρουπ) που διαθέτουν τον παράγοντα Χ για να περάσουν στην τελική φάση των lives του «X Factor».

Η ομάδα της Μαρίζας Ρίζου αποτελείται από τους: Σωκράτη Χάρη, Εβελίνα Κατσιάκου, Χρήστο Αδαμόπουλο, Άγγελο Αρχανιωτάκη, Ηρόδοτο Μιλτιάδους, Τόλη Παπαδόπουλο, Άρτεμιδα Κυριακοπούλου, Ναταλία Κόρβινγκτον, Case Zero και Εποχές.

Διαφήμιση

Τα διλήμματα που θα αντιμετωπίσει η Μαρίζα Ρίζου είναι πολλά. Ποιους διαγωνιζόμενους θα επιλέξει για να πορευτεί στα lives του «X Factor»;

Το Chair Challenge παρουσιάζει ο Αντρέας Γεωργίου, o οποίος με την αμεσότητα και το χιούμορ του, κερδίζει τηλεθεατές και διαγωνιζόμενους!

Δείτε το τρέιλερ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

«Καλό Μεσημεράκι»: Τούρτα-έκπληξη στην Τόνια Σωτηροπούλου, συγκίνηση και κέφι – Τα πόσα έκλεισε;

Συνεχίζεται σήμερα η δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη – Εξετάζεται ο μάρτυρας-«κλειδί»