in

Μαρία Τζομπανάκη: «H νύφη μου είναι κορίτσαρος»

Μαρία Τζομπανάκη και Ορφέας Αυγουστίδης παραχώρησαμ μία εφ’όλης της ύλης συνέντευξη

Την Κυριακή 30/1, ο Ορφέας Αυγουστίδης και η Μαρία Τζομπανάκη ήταν καλεσμένοι της Έλενας Κατρίτση στο πλατό της εκπομπής «Προσωπικά». Μητέρα και γιος παραχώρησαν αναφέρθηκαν, μεταξύ άλλων, στη σύντροφο του ηθοποιού, αλλά και στην απόφαση της Μαρίας Τζομπανάκη να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας.

Με τα πιο γλυκά λόγια μίλησε η Μαρία Τζομπανάκη για τη σύντροφο του γιου της, Γεωργία Κρασσά, τονίζοντας ότι της έκανε καλή εντύπωση από την πρώτη στιγμή που την γνώρισε. Να σημειωθεί εδώ ότι ο 36χρονος ηθοποιός και η Γεωργία Κρασσά είναι γονείς από τον Απρίλιο του 2021, όπου ήρθε στον κόσμο ο λατρεμένος τους γιος και συμπλήρωσε την ευτυχία τους.

Διαφήμιση

«Όταν γνώρισα τη Γεωργία και είδα τη σχέση τους, να ξυπνάς και να κοιμάσαι στον ίδιο χώρο, να τρως και να συναλλάσσεσαι, λέω εδώ είναι, αυτή είναι η νύφη μου. Από τη συμπεριφορά του Ορφέα πριν, είχα καταλάβει ότι πρόκειται για κάτι πολύ ιδιαίτερο. Όταν τη γνώρισα είπα “αυτή είναι ένας κορίτσαρος, μία βασίλισσα για να πάρει τη θέση της προηγούμενης βασίλισσας στην οικογένεια”» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Όσον αφορά τον πρόσφατο γάμο της μητέρας του, ο Ορφέας Αυγουστίδης εξομολογήθηκε: «Δεν είναι μία στιγμή που ονειρεύεσαι ότι θα τη ζήσεις, γιατί δεν προβλέπεται μία τέτοια στιγμή. Δηλαδή το να είσαι γονιός και να ονειρεύεσαι ότι κάποια στιγμή θα δεις το παιδί σου φαντάρο ή γαμπρό, ναι, αλλά τώρα μεγαλώνοντας να πεις… “Ναι, δυο όνειρα έχω! Να γίνω σκηνοθέτης και να παντρέψω την μάνα μου”. Ε, δεν το λες».

Στη συνέχεια, όμως, τα συναισθήματά του άλλαξαν: «Εκείνη τη στιγμή ένιωθα πολύ ωραία, ζωντανός, γιατί ήμουν παρών και ζούσα αυτό που συνέβαινε εκείνη τη στιγμή. Έβλεπα τη μαμά μου χαρούμενη και ευτυχισμένη με έναν άνθρωπο που εκτιμώ πολύ και σέβομαι και κάναμε αυτό το ωραίο πάρτι. Δεν μπορώ να το στολίσω με παραπάνω λέξεις και να το περιγράψω κάπως αλλιώς, γιατί έτσι το βίωσα».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή της ΕΡΤ:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Instagram: Το Koolnews μπαίνει μέσα στις ζωές των άλλων

τζενη καζάκου

Τζένη Καζάκου: Όσα θέλεις να μάθεις για την εγγονή της Τζένης Καρέζη