in

Ελένη Μενεγάκη 32 χρονια πριν: Viral ΒΙΝΤΕΟ. Μελαχρινή διαφήμιζε σαμπουάν για τα μαλλιά

Δες την Ελένη Μενεγάκη πριν από 32 χρόνια σε ένα Video από το αρχείο του Koolnews να διαφημίζει…Σαμπουάν για την πιτυρίδα!
Εποχή της αθωότητας για την αγαπημένη παρουσιάστρια τότε που ούτε η ίδια δε θα περίμενε τη μεγάλη καριέρ στην τηλεόραση!

Και όμως η Ελένη Μενεγάκη φαίνεται να έδειχνε από τότε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στα είδη φροντίδας.
Με μαύρο μαλλί και την τσαχπινιά της ηλικίας, η δεσποινίς Ελένη μας προτρέπει να αγοράσουμε το συγκεκριμένο σαμπουάν για να απαλλαγούμε μια και καλή από την πιτυρίδα .

Όπως καταλάβατε η Ελένη Μενεγάκη το 1990 έκανε τα πρώτα της βήματα στην tv πρωταγωνιστώντας σε τηλεοπτικά σποτ και διαφημίσεις προϊόντων.

Διαφήμιση

Πολύ πριν καθιερωθεί σε βασίλισσα, η Ελένη έκανε δειλά βήματα αδιαφορώντας για την εξέλιξή της αφού δεν είναι λίγες οι φορές που η ίδια έχει δηλώσει πως όνειρό της ήταν η οικογένεια και όχι μια λαμπρή καριέρα στον χώρο της τηλεόρασης.

Όταν όμως ο άνθρωπος κάνει σχέδια ο θεός γελάει. Η Ελένη κατάφερε και τα δύο αφού ρίσκαρε χωρίς φόβο και δεύτερες σκέψεις έχοντας σήμερα καταφέρει να απολαμβάνει μια ζωή όπως την αξίζει.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κατερίνα Καινούργιου: Από τις πολλές πλαστικές άλλαξε διαβατήριο. Νεες Φωτογραφίες. ΔΕ την αναγνώριζε κανεις

Πέγκυ Ζήνα: Η ΕΡΕΘΙΣΜΕΝΗ φωτογραφία του 2005 που έκανε το NITRO Ανάρπαστο. Μόνο στο Koolnews