in

Έλενα Τσαβαλιά: Έξαλλη όταν ο Μάρκος Σεφερλης κάρφωνε την Ιωάννα Μαλέσκου. Viral video

Μάρκος σεφερλης

Η Ιωάννα Μαλέσκου λίγο πριν ανέβει στον ΣΚΑΪ ήταν παρουσιάστρια στο Κρήτη tv και την εκπομπή Καλό μεσημέρι! Εκεί ψήθηκε ως παρουσιάστρια και όπως λέμε “έκανε το αγροτικό της.

Ένας από τους αγαπημένους καλεσμένους που είχε πάντα ήταν ο Μάρκος Σεφερλής ο οποίος και πήγαινε με ιδιαίτερα μεγάλη χαρά και θερμή στις εκπομπές της!

Διαφήμιση
Διαφήμιση

Τις περισσότερες φορές αφορμή ήταν η περιοδεία που έκανε με την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστούσε. Οπότε κατέβαινε Κρήτη πέρναγε και από την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου και οι δυο τους πάντα είχαν μία εξαιρετική συζήτηση συνέντευξη και επικοινωνία.

Θα λέγαμε έχουν χημεία μεταξύ τους!

Το 2019 ήταν καλεσμένος στην πρώτη εκπομπή και έκανε ποδαρικό στην ξανθιά παρουσιάστρια! Στην Κρήτη επίσης μαζί του βρισκόταν και η σύζυγος του Έλενα Τσαβαλιά η οποία δεν είχε κάλεσμα για την εκπομπή!

Όταν όμως είδε το βίντεο με τις φιλοφρονήσεις του Μάρκου Σεφερλή ο οποίος δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από πάνω της ένα τσιμπηματάκι πρέπει να το ένιωσε!

Γυναίκα είναι άλλωστε δεν γίνεται να μη ζηλέψει!

Διαφήμιση

Ο Μάρκος Σεφερλής είχε πάρει θέση απέναντι από την Ιωάννα Μαλέσκου Την κοιτούσες στα μάτια και θα πρέπει και εσείς για να καταλάβετε το τι έκανε έξαλλη την Έλενα Τσαβαλιά να δείτε τα πρώτα λεπτά της συνέντευξης στο Viral βίντεο που ακολουθεί!

Αν έπεσε παντόφλα στο σπίτι δεν ξέρουμε η αλήθεια είναι αλλά ωστόσο δε θυμάμαι να έχει ξαναπάει καλεσμένος ο Μάρκος Σεφερλής στην Ιωάννα Μαλέσκου. Ούτε αυτός ούτε η Έλενα Τσαβαλιά

Διαφήμιση

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Πέθανε η Σιμόνα Βιρτζίλι: ΕΙΧΑΝ δολοφονησεί τον ΑΝΤΡΑ της για μία καμερα όταν τη πήγαινε στο μαιευτήριο

Σάσα Μπάστα η Φάρμα: Όσο τσαπίζει στο ριάλιτι δες τη τότε που έπαιζε κλαρίνο. Βιρτουόζα. Viral Video