in

Ένα κρεβάτι είμαστε: Από τη Μαρία Σολωμού στον Δημήτρη Αλεξάνδρου. Oι επώνυμοι ενδίδουν σε one night stand

Όταν οι επώνυμοι ανοίγουν το στόμα τους…λένε πολλά και αποκαλύπτουν ακόμα περισσότερα! Όπως για παράδειγμα το ότι έχουν κάνει one night stand.

Συγκεντρώσαμε, λοιπόν, τους celebrities που με πολύ πάθος το παραδέχτηκαν και σου τους παρουσιάζουμε.

Ας ξεκινήσουμε από τον ωραίο της ελληνικής τηλεόρασης που ακούει στο όνομα, Δημήτρης Αλεξάνδρου. Το μοντέλο, όπως είναι απόλυτα λογικό, τις είχε τις κατακτήσεις του και τις εκμεταλλεύτηκε δεόντως. Μάλιστα, το έχει δηλώσει κάπως απροκάλυπτα: «Έχω κάνει άπειρα one night stand. Πάρε μολύβι και χαρτί και γράφε. Είμαι σεξουαλικός άνθρωπος, έχω έντονη σεξουαλική ζωή… Και σου λέω, πως αν μου μπει κάτι στο μυαλό δεν βγαίνει».

Διαφήμιση

Και πάμε σε έναν ακόμα ωραίο της εγχώριας σόουμπιζ. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, αν και δεν του φαίνεται, υπήρξε άστατος. Έτσι, σαν παιδί και αυτό, έκανε τα one night stand του χωρίς να παραλείψει να το παραδεχτεί σε συνέντευξή του: «Ναι, έχω κάνει και από αυτό»

Η μεγάλη αποκάλυψη έγινε από μία κυρία, παρακαλώ, της μικρής οθόνης! Η Μαρία Σολωμού, πάντα αποκαλυπτική και χωρίς ίχνος ταμπού», έχει υποστηρίξει: «Έχω πιει μέχρι θανάτου, έχω κάνει ναρκωτικά, έχω κάνει μία φορά one night stand και μετά έκανα σχέση και παιδί. Έτσι λέω να μην το ξαναδοκιμάσω». Η ηθοποιός μάλλον αναφέρεται στον Μάριο Αθανασίου… Μάλλον!

Είναι ωραίος, σέξι και από το κρεβάτι του έχουν περάσει πολλές. Ο Γιώργος Μανίκας, που πριβ βάλει βέρα στο δεξί, παλαιότερα έχει μιλήσει για την άστατη ζωή που έκανε ως μοντέλο αναφέροντας ότι έχει κάνει και αρκετό σεξ και one night stands.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Γιώργος Τράγκας: Διασωληνώθηκε στη ΜΕΘ

Τόνια Σωτηρoπούλου: Ο αδιανόητος τρόπος που είχε γνωρίσει το Δημήτρη Αλεξάνδρου, νυν της Ιωάννας Τούνη