in

Έλενα Παπαρίζου: Ανέβασε φωτογραφία χωρίς παντελόνι. Τα ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΑ πήγαν σύννεφο. ΠΡΟΣΟΧΗ

Έχει έναν τεράστιο αριθμό φανατικών θαυμαστών οι οποίοι δεν χάνουν ευκαιρία να της εκδηλώνουν την αγάπη και τη στήριξή τους, κυρίως μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο instagram βλέπουμε ότι μέτρα εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές. Από το 2016 την παρακολουθούμε μέσα από τη θέση της στην κριτική επιτροπή…. στο talent show The Voice of Greece όπου και εκεί έχει καταφέρει να ξεχωρίσει στις καρδιές του κοινού. Η Έλενα Παπαρίζου έχει σπουδές γύρω από το θέατρο το τραγούδι και το musical, ενώ τα πρώτα της βήματα στη μουσική τα έκανε με τον Νίκο Παναγιωτίδη στο πασίγνωστο συγκρότημα Antique.

Διαφήμιση

Οι δυο τους εκπροσώπησαν την Ελλάδα το 2001 στο Μουσικό διαγωνισμό της Eurovision κατακτώντας την 3η θέση με το τραγούδι “I would die for you”. Παρά την τεράστια επιτυχία που γνώρισαν το συγκρότημα διαλύθηκε και η Έλενα ακολούθησε μία λαμπρή σόλο καριέρα.

Διαφήμιση

Αποκορύφωμα ήταν η θριαμβευτική νίκη της το 2005 στη Eurovision όπου κατέκτησε την πρώτη θέση με αρκετά υψηλή βαθμολογία με το θρυλικό κομμάτι “Μy number one“.

Ταυτόχρονα όμως η Έλενα εκτός από μία εξαιρετικά ταλαντούχα καλλιτέχνιδα ήταν και είναι μία από τις πιο όμορφες και εκρηκτικές παρουσίες και πάνω αλλά και κάτω από τη μουσική σκηνή.

Δείτε την σε μία φωτογράφιση που προκάλεσε ΠΑΝΙΚΟ στο Instagram!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία με το μαγιό που κατέβασε το Instagram…Θα καταλάβετε αμέσως τον λόγο!

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη και ο καρκίνος του Μαστού