in

Έλενα Κρεμλίδου για revenge porn: «Ντράπηκα, μούδιασα»

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ» υποστηρίζει η influencer και πρώην παίκτρια του Survivor

H Έλενα Κρεμλίδου -γνωστή και ως «Μαριπόζα»– τόλμησε και μίλησε για την δική της εμπειρία revenge porn, θέλοντας να περάσει το δικό της ηχηρό μήνυμα και να στηρίξει τα θύματα.

Συγκεκριμένα, την Κυριακή 6/2, η δημοφιλής influencer δημοσίευσε στο κανάλι της στο YouTube ένα βίντεο, διάρκειας περίπου 15 λεπτών, το οποίο ονόμασε «Οι Τσόντες μου κι Εγώ». Όπως τονίζει σε αυτό, έχει κάνει μήνυση στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, ενώ ξεκαθαρίζει ότι στα τρία ροζ βίντεο που κυκλοφορούν δεν είναι αυτή που συμμετέχει, αλλά κάποια άλλη κοπέλα.

Ακόμη, σημείωσε πως πρόσφατα δέχθηκε ένα μήνυμα από ένα fake προφίλ στο Instagram, το οποίο περιείχε μία φωτογραφία της. Ο άνθρωπος, o oποίος κρυβόταν πίσω από την οθόνη, την απείλησε ότι αν δεν του στείλει άλλη, θα αναρτήσει παντού αυτή τη φωτογραφία της.

Διαφήμιση

Επιπροσθέτως, η όμορφη, νέα κοπέλα περιγράφει τα συναισθήματα και τις άσχημες σκέψεις που την κυρίευσαν, μόλις δέχθηκε το συγκεκριμένο απειλητικό μήνυμα.

«Και στα τρία βίντεο που κυκλοφορούν λέγοντας ότι είμαι εγώ, δεν είμαι εγώ. Ακόμη και αν ήμουν εγώ αυτή η κοπέλα, θα έπρεπε να ντρέπομαι εγώ που κάνω κάτι που κάνουν όλοι, που κάνω κάτι προσωπικό και όχι αυτός που το έβγαλε προς τα έξω; Ας πάρουμε το ενδεχόμενο ότι είμαι εγώ αυτή η κοπέλα, όλοι εσείς που τα βλέπετε παίρνετε ικανοποίηση με ένα βίντεο μίας κοπέλας που δεν ήθελε να είναι στα χέρια σου αυτό το βίντεο;» τόνισε αρχικά.

«Τρέχω ακόμα με τη Δίωξη και έχω κάνει μηνύσεις για φωτογραφίες στις οποίες όντως ήμουν εγώ, γιατί όντως τρέχω δικαστικά. Όταν με πρωτοαπείλησαν -γιατί μου έστειλαν την πρώτη φωτογραφία, εγώ είχα ξεχάσει ότι υπάρχει αυτή η φωτογραφία-, μου την στέλνουν και μου λένε “ή μας στέλνεις άλλη ή από αύριο αυτή η φωτογραφία θα κυκλοφορήσει παντού”. 

Με το που λαμβάνω αυτό το μήνυμα από ένα fake προφίλ, εννοείται χωρίς καθόλου followers, χωρίς τίποτα, το πρώτο πράγμα που αισθάνθηκα ήταν ντροπή, ήταν ένα μούδιασμα, ήμουν στην κουζίνα μου και η πρώτη μου σκέψη ήταν να πηδήξω από τον τέταρτο. Χαίρομαι πάρα πολύ που δεν το έκανα, γιατί πιστέψτε με τότε ήταν πολύ πιο εύκολο. Η Έλενα που ήμουν τότε ήταν μία άλλη Έλενα, όχι τόσο δυναμική, όχι τόσο ορθολογίστρια και σίγουρα όχι με αυτή την αυτοπεποίθηση που έχω τώρα» εξομολογήθηκε.

«Ντράπηκα, είπα “πώς θα αντικρίσω τους γονείς μου στα μάτια, όλοι θα το ξέρουν, θα βγω έξω και ούτε σούπερ μάρκετ δεν θα μπορώ να πάω, θα το ξέρουν, θα με κοιτάνε”. Άδειασέ τα, μωρό μου, όλα αυτά από το κεφάλι σου, δεν θα έπρεπε καν να ντρέπεσαι. Κατ’ αρχή γιατί επιλέγεις να κάνεις σεξ. Δεν πρέπει να ντρέπεσαι ούτε για τις επιλογές σου, ούτε για το σεξ που έκανες, ούτε για τις φωτογραφίες που έστειλες, ούτε για το βίντεο που επέτρεψες να τραβηχτεί, αλλά όχι να δημοσιευτεί, ούτε για το βίντεο που δεν ήξερες ότι τραβήχτηκε και δημοσιεύτηκε, ούτε για το κορμί σου, ούτε για τίποτα. Αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται είναι αυτός που εκμεταλλεύτηκε όλα αυτά που του έδωσες γιατί ψυχικά είναι ασταθής, είτε επειδή πίστεψε πως με αυτόν τον τρόπο θα σε ξεφτιλίσει – και επαναλαμβάνω, εσύ δεν ξεφτιλίστηκες, ούτε ξεφτιλίζεσαι – και αυτός που θα έπρεπε να ντρέπεται είναι αυτός ο οποίος για την ευχαρίστηση της στιγμής; Για θετικά σχόλια από άλλους; Δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους το έκανε. Το μόνο που ξέρω είναι ότι αυτός θα έπρεπε να ντρέπεται, και όχι εσύ» υπογράμμισε, τέλος, η Έλενα Κρεμλίδου.

Δείτε το βίντεο της Έλενας Κρεμλίδου από το κανάλι της στο YouTube:

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Kylie Jenner: Kαλωσορίζει στον κόσμο το αγοράκι της, με τον Travis Scott

Χριστίνα Μπόμπα: Πως να φορέσετε το aviator jacket