in

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Απαντά σε όσους επικρίνουν τον «Εκατομμυριούχο» για τα λίγα χρήματα που κερδίζουν οι παίκτες

«Αν μπορούσε η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ, θα ήταν υπέροχο» αναφέρει ο δημοφιλής παρουσιαστής

Τη δική του απάντηση έδωσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου σε όσους κατακρίνουν το τηλεπαιχνίδι γνώσεων του ANT1, «Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος;», το οποίο παρουσιάζει. Πολλοί διαμαρτύρονται πως η ονομασία του συγκεκριμένου τηλεοπτικού προϊόντος είναι παραπλανητική, αφού κανένας παίκτης δεν έχει κερδίσει 1.000.000.000.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Δευτέρας 9/5, η Μαρία Γεωργιάδου βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2Night Show» και αποκάλυψε ότι γράψει για τον ΑΝΤ1+ μία αστυνομική σειρά 12 επεισοδίων, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να σχολιάζει: «Μου αρέσουν αυτές οι μικρές ιστορίες , όπως οι “Σέρρες” του Καπουτζίδη, είναι μία συγκλονιστική δουλειά».

Αμέσως μετά, ο αγαπημένος παρουσιαστής τόνισε: «Εδώ στην Ελλάδα αντιλαμβάνομαι γιατί, λόγω οικονομικής κατάστασης, πάρα πολλοί αμέσως να ρίξουν λίγο λάσπη γιατί ο “Εκατομμυριούχος” -που κάνω εγώ- δεν δίνει ένα εκατομμύριο ευρώ. Αν μπορούσε η Ελλάδα των 10 εκατομμυρίων να δώσει ένα εκατομμύριο ευρώ θα ήταν υπέροχο. Δίνουμε μικρότερα ποσά σε πάρα πολύ κόσμο. Φεύγει κόσμος από τον “Εκατομμυριούχο” με πάρα πολλά λεφτά.

Διαφήμιση

Μα δεν μπορείς να δώσεις ένα εκατομμύριο κάθε μέρα σε ένα παιχνίδι στην Ελλάδα! Μακάρι να μπορούσαμε να δώσουμε μεγαλύτερα ποσά, μακάρι να μπορούσαν να γίνονται 12 σίριαλ, αλλά δε βγαίνει, να πούμε την αλήθεια.

Να μην τους χαρακτηρίσω τώρα! Συγκρίνουν με την Αμερική και την Μεγάλη Βρετανία. Δεν συγκρίνεται! Και πάλι δόξα τω Θεώ».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Συνταγή για πίτα του βοσκού από τον σεφ Γκόρντον Ράμζι

ΣΥΝΤΑΓΗ: Οι Τηγανητές πατάτες bravas με σος είναι το απόλυτο tapas για να εθιστείς.