in

Ελευθερία Ελευθερίου: Έτσι διατηρεί το γυμνασμένο της κορμί – Δείτε βίντεο

Η 32χρονη τραγουδίστρια διαθέτει λεπτή μέση και καλλίγραμμα πόδια

Άψογη σιλουέτα διαθέτει η Ελευθερία Ελευθερίου και αυτό δεν οφείλεται μόνο στην καλή της τύχη. Η γυμναστική αποτελεί αναπόσπαστο μέρος του εβδομαδιαίου προγράμματός της, με την ίδια να μοιράζεται με τους περισσότερους από 226.000 followers της βίντεο από την προπόνησή της.

Το απόγευμα της Τετάρτης 2/3, φόρεσε το ροζ κολάν της και το γαλάζιο, αθλητικό top της, έπιασε τα μαλλιά της σε μία χαμηλή αλογοουρά και έφυγε για το γυμναστήριο.

Έκαψε θερμίδες, κάνοντας kangoo jumps. Βέβαια, όπως παραδέχεται στο βίντεο που δημοσίευσε στα InstaStories της αρχικά βαριόταν, αλλά μετά της ήρθε η όρεξη. «Νot in a mood, αλλά θα μου έρθει (πιστεύω)» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Διαφήμιση

Στο βίντεο, μας δείχνει τα γυμνασμένα πόδια της και τις ειδικές μπότες με τα ελατήρια.

Όταν τελείωσε την αερόβια γυμναστική της, τράβηξε ένα mirror video, όπου την βλέπουμε να κάνει διατάσεις ποδιών.

Κάνοντας συχνά γυμναστική, η όμορφη τραγουδίστρια έχει δυνατούς μυς και σφιχτούς γλουτούς, ενώ παράλληλα η διάθεσή της βρίσκεται στα ύψη.

Έχει αποδειχτεί επιστημονικά πως οποιοδήποτε είδος σωματικής άσκησης βελτιώνει την ψυχολογία. Ακόμα κι αν δεν σας αρέσει η γυμναστική, περπατήστε ημερησίως έστω για είκοσι λεπτά στον πάρκο της γειτονιάς σας και θα νιώσετε σίγουρα καλύτερα!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Halle Berry: H άσκηση yoga που θα σας χαρίσει γλυκά όνειρα

Sophie Turner και Joe Jonas: Απολαμβάνουν μια ρομαντική ημέρα στην παραλία