in

Ελευθερία Ελευθερίου: Με κόκκινο κραγιόν στην Κωνσταντινούπολη τρώει σιροπιαστά και ξεσήκωνει τους Τούρκους. ΔΕΣ ΠΩΣ

Δείτε τα Instagram Stories της 32χρονης τραγουδίστριας

Στην Τουρκία και συγκεκριμένα στην Κωνσταντινούπολη βρίσκεται τουλάχιστον από χθες, Δευτέρα 21/3, η Ελευθερία Ελευθερίου και -όπως μαρτυρούν τα Instagram Stories της- απολαμβάνει βόλτες και χαλαρές στιγμές.

Δοκίμασε, φυσικά, τα παραδοσιακά, σιροπιαστά γλυκά του τόπου!

Διαφήμιση

Χθες το βράδυ, στο δημοφιλές, τουρκικό εστιατόριο «Τhe Sarnic» ευχαριστήθηκε αλμυρές λιχουδιές και ήπιε, βέβαια, ένα ποτήρι από το αγαπημένο ανατολίτικο ποτό, το σερμπέτι.

Κομψή και σέξι, φορώντας τη γούνα της και το κατακόκκινο κραγιόν της, δεν θα πέρασε απαρατήρητη από τους Τούρκους!

 

Σήμερα (Τρίτη 22/3), το πρωί μοιράστηκε με τους περισσότερους από 226.400 followers της την παρακάτω φωτογραφία. Όπως βλέπετε, ο καιρός στο μεγαλύτερο δήμο της Κωνσταντινούπολης, τον Fatih, είναι συννεφιασμένος. Αυτό, ωστόσο, δεν αποτελεί εμπόδιο για την δημοφιλή τραγουδίστρια, η οποία χαίρεται στο έπακρο το ταξίδι της και πολύ καλά κάνει.

Από τις φωτογραφίες που δημοσιεύει, μας πείθει ότι αξίζει τον κόπο να προγραμματίσουμε ένα ταξίδι στην Κωνσταντινούπολη. Φαίνεται πολύ όμορφη πόλη, εκτός από αυτό, είναι και κοντά μας!

Να και μια γατούλα!

Βόλτα στα παζάρια της πόλης κάνει σήμερα η Ελευθερία Ελευθερίου και μας δείχνει τους ξηρούς καρπούς και τα αποξηραμένα φρούτα.

Ορίστε, και το vintage σερβίτσιο καφέ!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Καμίλα Καμπέγιο: Του follower το πανηγύρι στο προφίλ της στο Instagram. Viral Φωτογραφίες

Viral βίντεο: Ρωσία. Αεροπλάνο συνετρίβη στην πρώτη του πτήση μπροστά στις κάμερες