in

Έγκλημα στο Αιγάλεω: Ο αδερφός του δράστη μιλάει ζωντανά. Χρειάζεται βοήθεια

Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 20χρονος, που φέρεται να τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι την 55χρονη μητέρα του, την περασμένη Τετάρτη, μέσα στο σπίτι τους, στην οδό Βεροίας, στο Αιγάλεω.

Ο νεαρός οδηγείται το απόγευμα στον εισαγγελέα.

Διαφήμιση

Ο κατηγορούμενος, που παραδόθηκε το πρωί στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, φορώντας μια ματωμένη μπλούζα, ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ότι δεν είχε σκοπό να σκοτώσει την μητέρα του.

Όπως φέρεται να είπε στους αστυνομικούς, η μητέρα του τον ξεχώριζε από τα αδέλφια του και δεν του έδινε χρήματα και αυτό ήταν αιτία για καυγάδες μεταξύ τους.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Tlive, ο 20χρονος μητροκτόνος φέρεται να μην ξεπέρασε το γεγονός ότι η μητέρα του όταν γεννήθηκε τον έδωσε σε ίδρυμα καθώς δεν είχε τα μέσα να μεγαλώσει 5 παιδιά.

Ο αδελφός του, Δημήτρης, μίλησε στο Tlive για το έγκλημα και ζήτησε να μην ξεχαστεί η ιστορία της οικογένειάς του καθώς το μικρότερο παιδί της οικογένειας χρήζει μεγάλης βοήθειας.

Όπως είπε δεν περίμενε ότι θα γίνει ένα τέτοιο έγκλημα. «Υπήρχαν τσακωμοί αλλά μέχρι ένα όριο. Με τον Αντρέα δεν ήταν έτσι, ερχόταν στο σπίτι και γίνονταν φασαρίες και έμπαινα στη μέση για να μη βρίσκει αφορμές. Αυτό δεν το περίμενα όμως. Θα μπορούσαμε να το είχαμε προλάβει αν η Αστυνομία έκανε κάποια κίνηση για να το σταματήσει αυτό» είπε ενώ με δάκρυα στα μάτια δήλωσε ότι θα ήθελε να γίνει σαν την μητέρα του.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

GNTM Άννα Μαρία Ηλιάδου: Ω ρε μάνα μου! Τι Video ήταν αυτό! Το ελαφάκι του ριάλιτι μας αποτελείωσε

Κόνι Μεταξά: Η φωτογραφία με το μαγιό που κατέβασε το Instagram…Θα καταλάβετε αμέσως τον λόγο!