in

Γεωργία Μπίκα: Την απαλλαγή του 27χρονου για τον καταγγελλόμενο βιασμό πρότεινε η εισαγγελέας

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης θα αποφασίσει αν θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα απαλλαχθεί οριστικά από την υπόθεση

To μεσημέρι της Παρασκευής 13/5, έγινε γνωστό πως η εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του 27χρονου κατηγορούμενου για τον καταγγελλόμενο βιασμό που έκανε στις αρχές του 2022 η Γεωργία Μπίκα σε πολυτελές ξενοδοχείο στη Θεσσαλονίκη. Τότε η 24χρονη είχε δηλώσει πως βρέθηκε στο ξενοδοχείο μετά το ρεβεγιόν της Πρωτοχρονιάς 2022 και αφού την είχε καλέσει γνωστός της στο πάρτι που γινόταν σε αυτό. Υποστήριξε πως βρέθηκε σε μία από τις σουίτες, ούσα ζαλισμένη και χωρίς επίγνωση τι συμβαίνει γύρω της, και είδε να βρίσκονται από πάνω της περισσότεροι από ένας άνδρας. Κατήγγειλε πως έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Ο ομαδικός βιασμός αποκλείστηκε από τις δικαστικές Αρχές και έμεινε ένας ως ύποπτος, ο 27χρονος γιος μίας ισχυρής επιχειρηματικής οικογένειας. Η πρόταση της εισαγγελέως, όπως μετέφερε στο T-live ο δημοσιογράφος Βασίλης Παπαναστασούλης, είναι απαλλακτική για τον 27χρονο καταγγελλόμενο για βιασμό.

Η πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης αριθμεί περίπου 60 σελίδες και καταρρίπτονται ένας προς έναν οι ισχυρισμοί της 24χρονης για τα όσα είχε υποστηρίξει περί βιασμού της για τη νύχτα της Πρωτοχρονιάς, σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Διαφήμιση

Οι ισχυρισμοί κρίθηκαν ψευδείς και ελήφθησαν υπόψιν οι μαρτυρίες των συμμετεχόντων στο πάρτι, των εργαζομένων του ξενοδοχείου και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, τα οποία δεν έδειξαν κατανάλωση αλκοόλ σε χαμηλά επίπεδα, ενώ δεν εντοπίστηκαν ναρκωτικές ουσίες. Όσον αφορά το αλκοόλ, σύμφωνα με δικαστική πηγή, η 24χρονη είχε πιει, αλλά είχε διαύγεια.

Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης έχει την τελική κρίση για το αν ο 27χρονος θα παραπεμφθεί σε δίκη ή θα απαλλαγεί οριστικά από την υπόθεση.

Υπενθυμίζεται πως η Γεωργία Μπίκα όχι μόνο έχει μιλήσει για το βιασμό της και έχει καταγγείλει τα όσα έγιναν από την πλευρά της, αλλά βρήκε το θάρρος να το κάνει δημόσια, αποκαλύπτοντας το πρόσωπό της και το όνομά της.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Μπέσσυ Αργυράκη: Η συγκίνηση για τον χωρισμό της κόρης της και η ερώτηση που έφερε σε αμηχανία τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα

Eurovision 2022: Τα συναισθήματα και οι σκέψεις της Αμάντας Γεωργιάδη λίγο πριν το Μεγάλο Τελικό – Στο πλευρό της ο σύντροφός της