in

Δυστύχημα με ελικόπτερο: ΣΟΚ για μία selfie φωτογραφία έχασε τη ζωή του ο 21χρονος βρετανός. Έτσι έγινε το δυστύχημα

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες του τραγικού δυστυχήματος που έγινε νωρίτερα στα Σπάτα και είχε αποτέλεσμα τον διαμελισμό ενός νεαρού βρετανού τουρίστα εικοσιενός μόλις ετών!

Δύο ελικόπτερα με Βρετανούς τουρίστες ερχόντουσαν από Μύκονο με στόχο οι επιβάτες να μεταφερθούν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος όπου τους περίμενε το ιδιωτικό τζετ της οικογένειας!

Διαφήμιση

Πρώτα έφτασε το ελικόπτερο που βρίσκονταν μέσα ο άτυχος νεαρός μαζί με άλλους τρεις βρετανούς και ακολουθούσε το ελικόπτερο με τους γονείς του!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο νεαρός απομακρύνθηκε απρόσεκτα μετά την αποβίβασή του από το ελικόπτερο πηγαίνοντας προς το πίσω μέρος του ελικοπτέρου για να βγάλει φωτογραφία selfie για τα social media!

Ο έλικας του ελικοπτέρου τον διαμέλισε!

Στο πίσω ελικόπτερο ακολουθούσαν οι γονείς του νεαρού οι οποίοι μετά από συνεννόηση με τον πιλότο\ προσγειώθηκαν στο Ελευθέριος Βενιζέλος προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με το φρικιαστικό θέαμα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Σπάτα: ΣΟΚΑΡΙΣΤΙΚΟΣ θάνατος. Ο έλικας ελικοπτέρου διαμέλισε 21χρονο

Έρευνα: Ποιες γυναίκες προτιμούν Τα Κακά Παιδιά και γιατί