in

Dua Lipa: Το ΕΦΑΓΕ και γλύφεται! Μετά τις ζαρτιέρες το τερμάτισε η Ντούα Λίπα! ΕΙΚΟΝΑ


Η εκδήλωση με τα βραβεία grammy τελείωσε και η Dua Lipa με το υπέροχο φόρεμα από τη donatella Versace ήτανε από τις πιο λαμπερές παρουσίες της βραδιάς!

Είναι τιμή να παρουσιάσω το βραβείο καλύτερου νέου καλλιτέχνη με την Megan Thee Stallion με μια ξεχωριστή εμφάνιση από τη Donatella_Versace έγραψε η τραγουδίστρια στο λογαριασμό της στο instagram!

Διαφήμιση

Συγχαρητήρια γλυκιά μου Olivia Rodrigo, το άξιζες συμπλήρωσε σχολιάζοντας τη νικήτρια του βραβείου!

Η Dua Lipa ταξίδεψε στο Las Vegas κατευθείαν από το Καναδά όπου προχθές έδωσε την τελευταία της συναυλίαστα πλαίσια της παγκόσμιας περιοδείας της που ξεκίνησε το 2020!

Η Dua Lipa δημοσίευσε φωτογραφίες από δωμάτιο ξενοδοχείου με κόκκινες ζαρτιέρες και 100 περίπου τριαντάφυλλα και υπήρξε μεγάλο σούσουρο στα social media αναφορικά με το λόγο που ήταν τόσο χαρούμενη και λαμπερή, αφού δεν έχει εμφανίσει κάποια σχέση το τελευταίο καιρό!

Σήμερα η Αλβανό-Βρετανίδα τραγουδίστρια απόλαυσε sushi και χαβιάρι κάτι που την έκανε να βγάζει τη γλώσσα από απόλυση!

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Οι 40άρες ίσον… Μέτρα 20άρες! Alessandra Ambrosio, Heidi Klum, Kim Kardashian, Κάντις Σουάνπολ, Τάιρα Μπανκς. Φωτογραφίες

Τζούλια Αλεξανδράτου: Αγνώριστη Αυτή είναι η τελευταία της φωτογραφια. Δες πώς είναι σήμερα