in

Της Αλεσάντρα Αμπρόσιο το κάγκελο: Στο μπαλκόνι και ανέβασε φωτογραφία ΧΩΡΙΣ ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο, Βραζιλιάνα supermodel, ανακοίνωσε την αποχώρησή της από τις πασαρέλες της Victoria’s Secret το 2017, μετά από 17 χρόνια συνεργασίας με την εταιρεία. Συγκεκριμένα, το τελευταίο της ντεφιλέ για τη Victoria’s Secret έγινε το Νοέμβριο του 2017 στη Σανγκάη, Κίνα.

Παρόλο που η Αμπρόσιο έχει αποχωρήσει από τη Victoria’s Secret, συνέχισε να εργάζεται ως μοντέλο και να συμμετέχει σε διάφορες διαφημίσεις και καμπάνιες μόδας. Επίσης, ασχολείται με τη δική της εταιρεία ρούχων, την “Ále by Alessandra”.

Η Αλεσάντρα Αμπρόσιο είναι από τα αγαπημένα μας supermodel και της έχουμε αφιερώσει δεκάδες άρθρα τα οποία διαβάζετε ξανά και ξανά! Αν και ποτέ δεν ήταν από τα μοντέλα που πpoκαλούσε με τις φωτογραφίες της στα όριά του χυδαίου, κατάφερνε πάντα με μία αθωότητα που έβγαζε φωτογραφίες να κλέβει τις εντυπώσεις!

Διαφήμιση

Έβγαζε πάντα αυτό το σεμνό αλλά και πονηρό ταυτόχρονα κopίτσι πού θες να έχεις δίπλα σου! Θα το διαπιστώσεις κοιτάζοντας τις πιο κάτω φωτογραφίες

Λίγες μέρες από τα Οσκαρ και τις εκδηλώσεις που έγιναν εκείνο το Σαββατοκύριακο όπου η Heidi Klum και η Alessandra Ambrosio πιαστήκαν χέρι χέρι και προκάλεσαν εγκεφαλικά έρχεται τώρα η 40χρονη Βραζιλιάνα, πρώην άγγελος της Victoria’s Secret, να μας διαλύσει με τις νέες φωτογραφίες της!

Και εκεί που συζητούσαμε το μάξι μαύρο Dolce Gabbana φόρεμα, με το άνοιγμα στα πλάγια και το βαθυ σκίσιμο, σκάει στο Instagram η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο στα κάγκελα, με φόρεμα όλο ανοιχτό, το γνωστό σχέδιο Eurovision 1993 Καίτη Γαρμπή και μας στέλνει.

Η μπλε παγιετα και τα κορδόνια κάλυψαν το κορμί της, 12ποντα πέδιλα τα πόδια της και η Αμπρόσιο μας το έδειξε σε μια σειρά από φωτογραφίες και ένα βίντεο στη σελίδα της στο Instagram.

Από το συγκεκριμένο κάγκελο, η Αλεξάνδρα Αμπρόσιο δημοσίευσε και φωτογραφίες με το ρούχο που φόρεσε τη βραδιά των Όσκαρ όπου μαγνήτισε τα βλέμματα με ένα χτένισμα από τον δικό μας Δημήτρη Γιαννέτο που κάνει μεγάλη καριέρα στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και χτενίζει επίσης την Camila Cabello, την Jennifer Lopez και τη Μαρία Μενούνος

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

ΕΡΕΥΝΑ – Στα άδυτα του μυαλού τους: Οι kinky καταστάσεις που αρέσουν στις γυναίκες και ντρέπονται να ζητήσουν

Αλέκα Καμηλά: Χτυπάει το κεφάλι της. Θα μπορούσε να ήταν η Κιμ Καρντάσιαν. Αυτό είναι το ριάλιτι που δεν πήγε