in

Τζένιφερ Άνιστον: Η τοπλες φωτογραφία που θα ήθελε να εξαφανίσει

Η Τζένιφερ Άνιστον είναι μια ζωντανή απόδειξη ότι όταν έχεις καλά γονίδια τότε ο χρόνος μπορεί να γίνει σύμμαχος σου και όχι εχθρός σου.

Κάπου στο 2015 ήταν για εκείνη η καλύτερη και η πιο ώριμη της ζωής και της καριέρας της.

Μάλιστα τα δύο χρόνια που κράτησε ο γάμο της με τον Θερού, 2015-2017 η Άνιστον ήταν πιο ήρεμη και αφοσιωμένη σε αυτά που έκανε. Α, και πολύ πολύ σ…έξι!

Διαφήμιση

Η 45αρα τότε Τζένιφερ που πάνταφρόντιζε το σώμα της δεν είχε δισταγμούς να φωτογραφηθεί ημίγuμvη ή ακόμα και γuμνή.

Έτσι, το περιοδικό Allure την άφησε τόπλες με ένα τζιν και την έριξε στην αγκαλιά του επίσης ημίγuμvου φίλου και προσωπικού της κομμωτή, του Κρις ΜακΜίλαν.

Η ηθοποιός βρέθηκε στο εξώφυλλο του περιοδικού για το τεύχος Ιανουαρίου κρύβεται πίσω από τα μαλλιά της και στην συνέντευξη της εεκθείασε την Γκουίνεθ Πάλτροου, την οποία θαυμάζει και αποκάλεσε πρότυπο μόδας, ενώ μίλησε και για τον τότε σύντροφο της τον Τζάστιν Θερού. «Είμαι περήφανη. Περνάμε τόσο καλά μαζί. Είναι ωραίο που τον εμπιστεύομαι να του αφήνω τον έλεγχο και να νοιάζεται τόσο βαθιά για μένα».

Λίγα χρόνια αργότερα είχε δηλώσει πως αυτή η φωτογραφία και συνέντευξη δεν θα ήθελα να την κάνει. Το λόγο δεν τον ξέρουμε κάτι προσωπικό θα συνέβη σίγουρα

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Το ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ: Έχει μόλις 133 φωτογραφίες αλλά 2,2 εκ followers. Ο ΛΟΓΟΣ; H Μαρία Ντορόσινα δαιμονίζει όλα τα όσια και τα ιερά σου

Καμίλα Καμπέγιο: Με τη γλώσσα έξω έτοιμη για…. Η μισή φωτογραφία που διαλύει το instagram. Τι γλύφει ΟΜΩΣ;