in

Το Koolgirl της ημέρας: Η Άννα Μαρία Σουπιώνη με μαγιό. Follow έκανες;


Ο βασικός και απαράβατος κανόνας της ζωής, του ότι δίνεις παίρνεις, ισχύει εν γένει και στα social media! Δίνεις Follow παίρνεις Follow back και κάπως έτσι ξεκίνησε η σχέση μας και γνωριμία με την Άννα Μαρία Σουπιώνη! Διαδικτυακά!

Η καλλονή influencer που αριθμεί κοντά στους 60.000 ακόλουθους στο instagram, έχει σπουδάσει οικονομικά στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ έχει πάρει δίπλωμα στο fashion management!

Από μικρή της άρεσε η φωτογραφία και βρήκε μέσα από το Instagram την ενασχόληση που της έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον της τα τελευταία χρόνια. Παράλληλα θέλει να αναπτύξει το Tik tok, το δικό της κανάλι στο YouTube και γιατί όχι και μία στήλη σε κάποιο περιοδικό!

Διαφήμιση

Παρατηρώντας κάποιος στο instagram το λογαριασμό της, εντυπωσιάζεται από την ποιότητα και την καλαισθησία των φωτογραφιών, φυσικά από την ομορφιά και τις καμπύλες της και γίνεται σαφές ότι πρόκειται για επαγγελματικό λογαριασμό, που ξεφεύγει απο τους Instagram λογαριασμούς άλλον δήθεν influencer, που ακολουθούν τη λογική ” όλα τα σφάζω όλα τα μαχαιρώνω”!

Η Άννα Μαρία Σουπιώνη αναδεικνύει τη δική της αισθητική και άποψη για τη μόδα και οι εταιρείες ακολουθούν! Αυτό δηλαδή που πρέπει να κάνει ο κάθε influencer!

Μπορεί το καλοκαίρι να τελειώνει, εμείς όμως επιλέξαμε να σας συστήσουμε την Άννα Μαρία Σουπιώνη στις φωτογραφίες με το μαγιό της και καλά θα κάνεις να κάνεις Follow

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Σάρον Στόουν – Ολική επαναφορά: Η ΓYMNH φωτογραφία που επαναφέρει τα Βασικά μας Ένστικτα

Αλεσάντρα Αμπρόσιο: ΔΥΝΑΜΙΤΗΣ – Μετά το μπάνιο και τη φωτογραφία με μαγιό με φούξια φόρεμα χορεύει συρτάκι και ζαλίζει