in

Δολοφονία σκύλου στο Γαλάτσι: Το pitbull δάγκωσε τον αστυνομικό. Ιατρική γνωμάτευση

Στο koolnews είμαστε φιλόζωοι και έχουμε ιδιαίτερη ευαισθησία σε κάθε είδους ζώο αναδεικνύοντας κάθε φορά ζώα θύματα κακοποίησης, εγκατάλειψης από άλογα και άγρια πουλιά μέχρι γάτες και σκύλους.

Δημοσιεύσαμε τις δύο εκδοχές για το περιστατικό της δολοφονίας του pitbull. Διαβάστε εδώ την εκδοχή της αστυνομίας και δείτε εδώ την εκδοχή των ιδιοκτητών του σκύλου

Η κάθε εμπλεκόμενη πλευρά σίγουρα μπορεί να έχει το δικαίωμα να πει τη δική της εκδοχή όμως κάποια στιγμή θα πρέπει να δούμε το πραγματικά γεγονότα και το τι ακριβώς συνέβη.

Διαφήμιση

Πέρα από τις θεωρίες και τις αναρτήσεις στα social media στη συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ και μετάβαση μονάδας του ΕΚΑΒ στην περιοχή που παρείχε πρώτες βοήθειες στον αστυνομικό και η περιποίηση του τραύματος του στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο. Αυτά έγιναν τις επόμενες στιγμές από το συμβάν και υπάρχουν καταγεγραμμένα.

Θα πρέπει λοιπόν να δεχθούμε ότι αυτή είναι η αλήθεια. Υπάρχει μεταφορά τραυματισμένου αστυνομικού στο νοσοκομείο ύστερα από επίθεση σκύλου. Σε μία άλλη περίπτωση θα μπορούσε να ήταν πολίτης δεν έχει σημασία αν είναι αστυνομικός σήμερα.

Στη συγκεκριμένη επίθεση λοιπόν έχει κάθε δικαίωμα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, διαφωνούμε με τον τρόπο δεν ήμασταν παρόντες να μάθουμε ακριβώς.

Το ότι ο αστυνομικός δεν δέχτηκε επίθεση όμως Είναι fake news

Θα έπρεπε η γυναίκα σύντροφος του ιδιοκτήτη των σκύλων που ήταν παρούσα να προσπαθούσε να κάνει απεμπλοκή του σκύλου, όμως η ύπαρξη και ενός δεύτερου Pitbull μπορεί να ωθήσε τον αστυνομικό να δράσει κατά αυτόν τον τρόπο

Δείτε και την νεότερη ενημέρωση από την ελληνική αστυνομία για το συμβάν αυτό που

«Σχετικά με αναφορές που αναπαράγονται σε δημοσιεύματα και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, περί των συνθηκών που έλαβε χώρα περιστατικό πρωινές ώρες της 12-08-2021 στο Γαλάτσι, ανακοινώνεται ότι στον εμπλεκόμενο αστυνομικό παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, λόγω δαγκώματος σκύλου στην πίσω πλευρά του δεξιού του μηρού, αρχικά από μηχανοκίνητη μονάδα του Ε.Κ.Α.Β. και ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο για την παροχή περαιτέρω ιατρικής φροντίδας.

Εκεί πραγματοποιήθηκε καθαρισμός, περιποίηση και επίδεση του τραύματος, ενώ επίσης, του χορηγήθηκε αντιτετανικός ορός και αντιβιοτική αγωγή.

Τέλος, ο αστυνομικός, σύμφωνα με την γνωμάτευση του γιατρού, θα απέχει από τα καθήκοντά του προκειμένου να αναρρώσει».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Kool Team

Διαφήμιση

Η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με γενικότητες: Ο κόσμος έχει ξεφύγει και έχασε άλλους 1000 followers

Γνώριμος στις αρχές ο ιδιοκτήτης του Pitbull στο ΓΑΛΑΤΣΙ