in ,

Είχαν 2 Pitbull στην ταράτσα. Έγινε καταγγελία. Δάγκωσε τον αστυνομικό και αυτός το σκότωσε

Ένα συμβάν που θα έχει όπως λέμε δημοσιογραφικά ούρα συνέβη νωρίτερα στο Γαλάτσι

Ένιικος φέρεται να έχει μόνιμα σε μία ταράτσα σχεδόν παρατημένα δύο pitbull για τα οποία έγινε καταγγελία από γυναίκα που ανήκει σε φιλοζωική

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο για να εξετάσουν το συμβάν. Ανέβηκαν στην ταράτσα μαζί με την καταγγέλλουσα αλλά και τους ιδιοκτήτες των pitbull.

Διαφήμιση

Σε κάποια στιγμή οξύνθηκαν τα αίματα μεταξύ των πολιτών και ο αστυνομικός επενέβη να τους χωρίσει. Τότε το ένα Pitbull όρμησε και δάγκωσε τον αστυνομικό στο πόδι ο οποίος έβγαλε το όπλο του και τον σκότωσε.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και όλοι οι υπόλοιποι στο τμήμα για τα περαιτέρω

Σε ανακοίνωσή της για την υπόθεση, η ΓΑΔΑ υποστηρίζει τα εξής:

«Πρωινές ώρες σήμερα, έγινε καταγγελία στο Κέντρο της Άμεσης Δράσης, σχετικά με τη διατήρηση και παραμονή δύο δεσποζόμενων ζώων συντροφιάς (σκύλων) σε ταράτσα πολυκατοικίας στο Γαλάτσι.

Στο σημείο μετέβη περιπολικό για να ελέγξει την καταγγελία και οι αστυνομικοί, μαζί με την καταγγέλλουσα και τον ιδιοκτήτη ανέβηκαν στην ταράτσα, όπου ήταν τα δύο πίτμπουλ.

Εκεί όμως υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ του ιδιοκτήτη των ζώων και της γυναίκας.

Στην προσπάθεια των αστυνομικών να αποκλιμακώσουν το περιστατικό, ένα από τα σκυλιά επιτέθηκε και δάγκωσε στο δεξί πόδι τον έναν αστυνομικό, ο οποίος αμυνόμενος, (όπως επισημαίνεται από την ΓΑΔΑ), πυροβόλησε το ζώο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο αστυνομικός διακομίστηκε σε νοσοκομείο, ενώ οι εμπλεκόμενοι προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αθηνών, που διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό.

Από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής διατάχθηκε η διοικητική διερεύνηση της υπόθεσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές που επικαλείται το ίδιο μέσο, σε βάρος του ιδιοκτήτη του σκύλου σχηματίζεται δικογραφία και θα παραπεμφθεί στη δικαιοσύνη.

Πηγή: https://www.voria.gr/article/galatsi-o-skilos-den-dagkose-ton-astinomiko-lei-o-idioktitis-video

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αθανασία Τσέλλου

Η Αθανασία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Την άφησε στα 18 για σπουδές αλλά κάθε καλοκαίρι θα τη βρεις στο νησί. Έχει σπουδές σε marketing και αγαπά τη φωτογραφία.
Email επικοινωνία στο [email protected]

Διαφήμιση
survivor Ιωαννα τουνη

Ιωάννα Τούνη: Κάθε στόρι και -1000 followers. Δε ξέρει πλέον τι να ανεβάσει

Δολοφονία pitbull στο ΓΑΛΑΤΣΙ: Δε τον δάγκωσε υποστηρίζει ο ιδιοκτήτης του σκύλου