in

Δήμητρα Ματσούκα: Ποια σκουπιδιάρα; Με μαγιό και βιβλίο στο κεφάλι ετοιμη να μπει στο GNTM

Δημητρα ματσουκα

Όταν σκαλίζουμε το αρχείο του koolnews και βλέπουμε τη Δήμητρα Ματσούκα σε τέτοιες στιγμές τότε Το μόνο που θέλουμε είναι να κρατήσουν οι ζέστες κανά μήνα ακόμα και ας είμαστε Οκτώβρη μήνα.

Μετά σκεφτόμαστε ότι υπάρχει κι άλλος τρόπος για να βλέπουμε τη Δήμητρα Ματσούκα συνέχεια και αυτός είναι το Next Top Model Ελλάδας Γιατί όχι; Ο λόγος που κάναμε αυτή τη σκέψη; θα τον δεις πιο κάτω.

Η πάντοτε γοητευτική και πάντοτε ποθητή Δήμητρα βρισκόταν στη Ρόδο συνεχίζοντας τις διακοπές της μαζί με τους φίλους της και αναρτούσε φωτογραφίες στο Instagram από τις εξορμήσεις της στις παραλίες.

Διαφήμιση

Παρόλο που οδεύει προς τα 50 της, η Δήμητρα Ματσούκα έχει ένα κορμί που το βλέπεις και μένεις με το στόμα ανοιχτό. Κι αυτό δεν είναι εύκολες υπερβολές που τις κάνουμε συχνά. Είναι η πραγματικότητα.

Στο νέο ντοκουμέντο την βλέπουμε με ένα βιβλίο στο κεφάλι να κάνει την προετοιμασία των μοντέλων και να χαμογελά με αυτό το πάντα λαμπερό της χαμόγελο.

Καθώς ο ήλιος αρχίζει και πέφτει, η Δήμητρα στέκεται όρθια και οι σέξι καμπύλες, αλλά και η γραμμωμένη της κοιλιά κολάζουν τον ανδρικό πληθυσμό.

Και η απορία μας έρχεται: για πόσα χρόνια θα έχεις τέτοια κορμάρα ρε Δήμητρα; Για πόσο θα μας διαφεντεύεις;

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση
μαζωνάκης

Γιώργος Μαζωνάκης: Oλόγuμvος βάζει το κόκκινο κραγιόν του και ανεβάζει φωτογραφία

Παγκόσμιος Πόλεμος: Τρόμος – Έτσι θα γίνει η γη αν λιώσουν οι πάγοι – Δες το viral βίντεο