in

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Με μάσκα περιποίησης προσώπου, εισέβαλε στην κρεβατοκάμαρα των Δημήτρη Αλεξάνδρου και Ιωάννας Τούνη – Πώς αντέδρασε το ζευγάρι;

Η μελαχρινή influencer φιλοξενείται στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη

Στο σπίτι της καλής της φίλης Ιωάννας Τούνη μένει τις τελευταίες ημέρες η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Εκεί, όμως, δεν είναι μόνο τα δύο κορίτσια, αλλά και ο σύντροφος της ξανθιάς influencer, Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/3), λοιπόν, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, την ώρα που καθόταν στον καναπέ, έχοντας στο πρόσωπό της μία μάσκα περιποίησης, σκέφτηκε να «κάνει ντου» στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού, θέλοντας προφανώς να περάσει γρήγορα και διασκεδαστικά το επόμενο εικοσάλεπτο, μέχρι να αφαιρέσει τη μάσκα. Χωρίς να χάσει λεπτό, το έκανε πράξη!

«Η γειτόνισσα έσκασε μύτη» ακούγεται να λέει ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο οποίος βρίσκεται ξαπλωμένος στο κρεβάτι με την κοπέλα του, Ιωάννα Τούνη. «Τι είναι αυτό που φοράς, μαρή;» την ρωτάει, με εκείνη να απαντά: «Η άλλη τι φοράει; Εσύ τι φοράς;». Πετάγεται η Ιωάννα Τούνη, η οποία κρύβει τα επίμαχα σημεία του κορμιού της με μία πετσέτα, και λέει: «Συγγνώμη, είμαι σπίτι μου με τον άνδρα μου, στο κρεβάτι μου. Εσύ, τι κάνεις εδώ μέσα;». 

Διαφήμιση

«Με κάλεσαν αυτοί και είναι με τις πετσέτες!! Εγώ φταίω;» σημειώνει, με χιούμορ, στο παραπάνω βίντεο η μελαχρινή influencer.

Έχει και συνέχεια. Δημήτρης Αλεξάνδρου και Ιωάννα Τούνη έχουν ασορτί πιτζάμες, με αποτέλεσμα ο παρουσιαστής να μπερδευτεί και αντί να φορέσει τη δική του, να βάλει αυτή της κοπέλας του.

Μποξεράκι, όμως, όχι ότι να’ ναι, αλλά Nike!

«Λατρεμένοι μου γείτονες! Νέα επεισόδια!» γράφει πάνω στο παρακάτω στιγμιότυπο η Δήμητρα Αλεξανδράκη, υποδηλώνοντας ότι θα δημοσιεύσει και άλλα παρόμοια βίντεο εντός των προσεχών ημερών.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Φαίη Αλεξοπούλου

Απόφοιτη του Τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπώ το free camping, την ελευθερία, τις όμορφες συζητήσεις. Δεν αντέχω την αδικία και την προδοσία. Δεν λέω ποτέ "όχι" στο να βγω σε ένα κοκτέιλ μπαρ, αλλά και σε βόλτα στην πόλη.
Για επικοινωνία: [email protected]

Διαφήμιση

Αναστασία Τσιλιμπίου: Φυσική και πανέμορφη, αποδεικνύει ότι «δεν χρειάζεται» το σέξι ντύσιμο

Μαλλιά: Με ποιες τροφές θα πετύχετε υγιή, μακριά και λαμπερά μαλλιά