in

Εμίλια Κλαρκ: Η πιο σέξι γυναίκα στον πλανήτη με μισό… εγκέφαλο. Όταν έκανε νταμπλ στον ανδρικό πληθυσμό.

Πολλές φορές τέτοιες ατάκες ακούγονται υπερβολικές. Σαφώς και υπάρχουν πιο σέξι γυναίκες. Και η αλήθεια είναι ότι αν μας ρωτούσαν ένα πράγμα για την Εμίλια Κλαρκ το σέξι δεν θα ήταν το πρώτο που θα λέγαμε.

Γιατί μεταξύ του ωραίου και του σέξι υπάρχει μια διαφορά. Και η Εμίλια Κλαρκ έχει φροντίσει με τις δηλώσεις της να βγάλει εντελώς από το πλάνο αυτό το στοιχείο για την δημόσια εικόνα. Ιδίως αυτές που λέει ότι δεν της αρέσει το γυμνό στις ταινίες και σειρές που παίζει και θα παίξει. Αυτό βέβαια δεν ισχύει για τις φωτογραφίσεις της.

Διαφήμιση

Η Εμίλια Κλαρκ λοιπόν είναι αναμφίβολα από τις πιο ωραίες γυναίκες.Έχει τα πιο εντυπωσιακά χαρακτηριστικά.

Η μεγάλη ψηφοφορία που διοργανώνει κάθε χρόνο το περιοδικό Esquire της απέδωσε και τον τίτλο της Πιο Σέξι Εν Ζωή Γυναίκας ενώ και το άλλο μεγάλο αντρικό περιοδικό, το GQ, της είχε δώσει τον τίτλο της Γυναίκας της Χρονιάς την ίδια χρονιά. Εν ολίγοις έκανε νταμπλ στον ανδρικό πληθυσμό.

Λίγα χρόνια μετά αντιμετώπισε ανεύρισμα στον εγκέφαλο. Πρόσφαταα μίλησε για τις συνέπειες που είχαν στην υγεία της τα ανευρύσματα με τα οποία είχε διαγνωστεί.

Η 36χρονη Βρετανίδα ηθοποιός προκειμένου να αντιμετωπίσει το σοβαρό πρόβλημα υγείας της, χρειάστηκε να υποβληθεί σε πολλαπλά χειρουργεία με συνέπεια ένα μεγάλος μέρος του εγκέφαλου της να έχει επηρεαστεί.

«Είχα ανυπόφορους πόνους. Υπάρχει ένα μέρος στον εγκέφαλό μου που δεν χρησιμοποιείται πια. Είναι απίστευτο το γεγονός ότι μπορώ να μιλήσω και να ζήσω φυσιολογικά, χωρίς καμία επίπτωση. Είμαι στην πολύ, πολύ μικρή μειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να επιβιώσουν από αυτό», ανέφερε η Κλαρκ σε συνέντευξή της στο BBC.

Η ηθοποιός συμπλήρωσε: «Λείπει ένα μεγάλο μέρος του εγκεφάλου μου. Προσπαθώ να το αντιμετωπίζω με χιούμορ και νομίζω πως πλέον είναι κάτι που με κάνει να γελάω. Ουσιαστικά, ένα μέρος του εγκεφάλου μου δεν παίρνει αίμα για ένα δευτερόλεπτο και εξαφανίζεται. Το αίμα βρίσκει μια διαφορετική οδό για να περάσει, όμως όποιο κομμάτι προσπερνά, αυτό νεκρώνεται».

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Αναστασία Κβίτκο: Ξεχειλίζει από παντού και δεν είναι από τα τσουρέκια…

Μαράια Κάρεϊ

Μαράια Κάρεϊ: Κυκλοφορούσε με το στήθος έξω για ώρες και εννοείται δεν το μάζεψε ποτέ. Viral Βίντεο