in

Τζούλια Αλεξανδράτου: Τι αποκάλυψε για τη βραδιά των καλλιστείων η Έλενα Ασημακοπούλου

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη η Έλενα Ασημακοπούλου γύρισε το χρόνο πίσω στο 2006 και θυμήθηκε την βραδιά που κατέκτησε τον τίτλο της Αναπληρωματικής Μις Ελλάς. Μια βραδιά, όμως, που έμεινε αξέχαστη και για άλλο λόγο, αφού το ενδιαφέρον είχε μονοπωλήσει η… Τζούλια Αλεξανδράτου.
Μίλησε για τη βραδιά εκείνη και εξήγησε πως η συμπεριφορά της Τζούλιας την απώθησε να συνεχίσει το μόντελινγκ επαγγελματικά.

«Όλη αυτή η ιστορία με τη Τζούλια και γενικότερα με τα καλλιστεία προσωπικά με απώθησαν. Ήταν σοκ για μένα, διότι ήταν η χρονιά που έκλεψε την παράσταση η Τζούλια, η οποία πέταξε τα παπούτσια της μόλις ανακοινώθηκε ότι δεν κέρδισε τον πρώτο τίτλο. Ήταν πολύ θυμωμένη και η αντίδραση ήταν αυθόρμητη, αλλά ο καθένας κρίνεται από τις επιλογές του.

Είδα τη συμμετοχή μου απλώς ως μια εμπειρία, όχι όμως ότι ξετρελάθηκα κιόλας. Ο κόσμος της μόδας με φόβισε. Όταν τελείωσαν τα καλλιστεία με προσέγγισαν διάφοροι, αλλά δεν ήμουν προετοιμασμένη να αντιμετωπίσω όλο αυτό το κύκλωμα. Από τα καλλιστεία έως και ενάμιση χρόνο αργότερα πήγαινα με τη μητέρα μου στα κάστινγκς από φόβο μήπως μπλέξω σε κάτι δυσάρεστο.

Διαφήμιση

Έκανα editorials μόδας και καταλόγους ενώ λάμβανα μέρος στον Πρωινό Καφέ με την Ελεονώρα Μελέτη. Ωστόσο, δεν ήμουν το κορίτσι των πάρτι και των δημοσίων σχέσεων, ένιωθα ότι αυτός ο χώρος δε μου ταίριαζε», κατέληξε η ηθοποιός.

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αλεξάνδρα Ευσταθίου

Η Αλεξάνδρα αγαπά τη μόδα, παρακολουθεί τα gossip και λατρευει την τηλεόραση. Έχει σπουδάσει διακόσμηση και είναι η επιτομή του ανήσυχου πνεύματος. Με λίγα λόγια Καλλιτεχνάρα. Στείλτε μου email στο [email protected]

Διαφήμιση

Ιρίνα Σέικ: Σκέτη λάβα στην πιο καuτή selfie φωτογραφία στο μπάνιο

Survivor spoiler: Έτσι πήρε το κινητό η παίκτρια του ριάλιτι – Παίρνει κεφάλια ο Ατζούν Ιλίτζαλι