in

Δέσποινα Βανδή: Οι δύο ξένοι και το τραγούδι που δε μπορει να πει ποτέ – Ποιό είναι και γιατί;

Δέσποινα βανδή

Η Δέσποινα Βανδή έχει ξεπεράσει τα 30 χρόνια καριέρας στη μουσική σκηνή της χώρας, έχει σημειώσει αμέτρητες επιτυχίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό όμως υπάρχει ένα τραγούδι το οποίο δεν μπορεί να πει.

Η Δέσποινα Βανδή βρισκόταν στο ξεκίνημα της το 1998 όταν της έγινε πρόταση να συμμετάσχει για μερικά επεισόδια στη σειρά Δύο Ξένοι ως Χαρούλα, η τραγουδίστρια σε επαρχιακό μαγαζί που έχει σχέση με τον διοικητή του στρατού και μπλέκει με τον γκέι στρατιώτη Τόλη (Αλέξανδρο Ρήγα).

Διαφήμιση

Στο τελευταίο επεισόδιο του γκεστ πρέπει να πει το Τραγούδι της Ερήμου. Όπως αποκάλυψε η Δέσποινα τότε είχε δυσκολευτεί πολύ και τα δάκρυα ήταν αληθινά γιατί είχε χάσει τον πατέρα της.

«Ήθελα να τελειώσει αυτό το τραγούδι. Μου το είχαν δώσει να το πω σε μια σειρά πριν χρόνια που πέρασα ως γκεστ. Θυμάμαι όταν μου είπαν να το πω δεν κατάλαβα το ειδικό βάρος που έχει.
Δεν μπορώ να το ξαναπώ γιατί μου θυμίζει τον πατέρα μου. Αν βιώσεις την απώλεια, είναι κάποια τραγούδια που σε “γρατζουνάνε” με κάθε νότα»

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Νάσος Μπετούγιας

Κλασσικός ξερόλας που χώνει τη μύτη του παντού! Έχω δουλέψει και ως μποντιγκαρντ. Θα σέβεστε. Στο Kool με άποψη. Χωρίς ξυλο δε μαρτυρώ τίποτα! Email επικοινωνια στο [email protected]

Διαφήμιση

Δεν θέλει ούτε να το βλέπει: Η Εύα Καϊλή ζητάει να αφαιρεθεί το βραχιολάκι και να επιστρέψει στην Ελλάδα και στην πολιτική

Έ ρε Λατινοπούλου που θέλετε: Γυναίκα χωρίς τρίχα, καρβέλι δίχως ψίχα. 19χρονη αφήνει “μαλλιά” παντού.. Ποια Κοντσίτα Βουρστ;