in

Δέσποινα Βανδή. 18 ξανά. Στη Γαλλία την έκαναν καμπάνια κατά του Photoshop στην Ελλάδα το τερματίζει

Η Δέσποινα Βανδή πριν από 15 περίπου χρόνια είχε γίνει viral αφού κυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες της για το εξώφυλλο που είχε κάνει στο περιοδικό NITRO πριν αλλά και μετά το Photoshop.

Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες μάλιστα είχαν χρησιμοποιηθεί στη Γαλλία σε κρατική καμπάνια κατά του Photoshop στη μόδα όταν ψηφίστηκε νόμος που περιόριζε την επεξεργασία των φωτογραφιών αλλά και έπρεπε να δηλώνεται ρητά.

Διαφήμιση

Ο νέος νόμος που θεσπίστηκε υποχρεώνει τα περιοδικά να αναφέρουν πως έχουν «ρετουσάρει» τις φωτογραφίες μοντέλων ή διάσημων. Μάλιστα, σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα, σε περίπτωση που τα γαλλικά περιοδικά δεν υπακούσουν σε αυτή την εντολή, θα πρέπει να πληρώσουν τσουχτερό πρόστιμο που ξεκινά από τα 37.000 ευρώ!

Η Δέσποινα Βανδή είχε σχολιάσει τότε ότι το σώμα της δεν βρισκόταν στα καλύτερά του εξαιτίας ότι λίγο καιρό πριν είχε γεννήσει το δεύτερο παιδί της, ενώ υποστήριζε ότι η ίδια όταν της κάνουν κάποια” μαζέματα” ζητάει από τους γραφίστες να τις αφήνουν και κάποιες ρυτίδες αφού δεν είναι 20 ετών!

Βέβαια με τις τελευταίες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν στο instagram 20 μπορεί να μην είναι αλλά 18 την κάνεις άνετα!

Οι φωτογραφίες είναι τέρμα επεξεργασμένες έχει γίνει ρετους παντού και φυσικά η εικόνα της δε συνάδει με μία γυναίκα 53 ετών.

Δειτε τις φωτογραφίες

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Κένταλ Τζένερ: ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ασπρόμαυρη ΓΥΜΝΗ φωτογραφία που διέλυσε το Instagram

Καίτη Φίνου: Η σπάνια φωτογραφία από τη σχολή μοντέλων στα 16 της