in

Μάρω Λύτρα: Με μαγιό και φίλτρο στα 51. Η φωτογραφία που πpoκάλεσε σχόλια

Η Μάρω Λύτρα είναι Ελληνίδα τραγουδίστρια, με καταγωγή από τη Λευκάδα και το Μεσολόγγι. Το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της έζησε στο Μόντρεαλ του Καναδά. Σπούδασε μουσική στο McGill University Conservatory of Music γνωστή έγινε στην Ελλάδα μέσα τη συμμετοχή της το 2004 στο Fame Story.

Όσο βρισκόταν μέσα στο παιχνίδι ανέπτυξε σχέσεις με τον τον συμπαίκτη της Κώστα Καραφώτη, ενώ αίσθηση προκάλεσε το ερωτικό ντουέτο που ερμήνευσαν στο 11ο live του talent show με τίτλο «Μίλα Μου». Αμέσως μετά την έξοδό της από το παιχνίδι αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από τον σύζυγο της Αχιλλέα Πίτσιο, ενώ συνέχισε να διατηρεί σχέση με τον Κώστα Καραφώτη.

Διαφήμιση

Η Μάρω Λύτρα εμφανίστηκε σε πίστες μέχρι που κάποια στιγμή αισθάνθηκε ότι είναι ώρα να αποχωρήσει. Επέστρεψε τον Καναδά, σπούδασε νοσηλευτική και εργαζόταν part-time ως νοσοκόμα!

Μετά το χωρισμό της από τον Κώστα Καραφώτη και την επιστροφή της στον Καναδά παντρεύτηκε έναν Έλληνα ομογενή επιχειρηματία

Τελευταία, έχει επιστρέψει στη δισκογραφία ενώ ασχολείται λίγο περισσότερο με το Instagram, σε μία προσπάθεια να αυξήσει τους μόλις 10.000 ακόλουθους που έχει.

Οι φωτογραφίες με μαγιό είναι ένας καλός τρόπος για να αυξήσεις τους followers! Και η Μάρω Λύτρα το κάνει συστηματικά, άσχετα αν χρησιμοποιεί και λίγο φίλτρο παραπάνω για τις μικρές ατέλειες.

Δείτε τις φωτογραφίες με μαγιό που προκάλεσαν αρκετά σχόλια στα social

Follow Koolnews.gr στο Google News

Written by Αντώνης-Σωτήρης Στάμος

Γυναίκες, αυτοκίνητα, αθλητικά, φαγητά και ταξίδια. Θέλετε και άλλα;
Τρέξιμο και γράψιμο.
Email επικοινωνία στο [email protected]
instagram
facebook

Διαφήμιση

Ντάφνι Τζόι: Κατέβασε το σμαραγδί φόρεμα και είδαμε το σμαραγδένιο… μαγιό της! Φωτογραφία

Βρήκαμε το μάστορα μας: Η Χριστίνα Κολέτσα με brazilian μαγιό και τρυπάνι στα χέρια – Φωτογραφία